Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μάιντζ 0-2

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μάιντζ 0-2

Οδυνηρή ήττα για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης η οποία έχασε εντός έδρας από την Μάιντζ (2-0) και βλέπει το όνειρο του Champions League να… ξεθωριάζει.

Η Άιντραχτ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις του γερμανικού πρωταθλήματος όσο και του Europa League. Ειδικά στην Ευρώπη έσπασε τα κοντέρ και έχασε στα πέναλτι την πρόκριση στον τελικό του Europa από την Τσέλσι.

Η πορεία αυτή όμως φαίνεται να στοιχίζει στις τελευταίες αγωνιστικές στην Bundesliga, με τους παίκτες του Χίτερ να δείχνουν… ξεθυμασμένοι, με έλλειμμα ενέργειας. Ηττήθηκαν μάλιστα και από την αδιάφορη Μάιντζ και πλέον βρίσκονται στην 6η θέση και στο -1 από την 4η που δίνει εισιτήριο για το Champions League της επόμενης χρονιάς, με μόλις μια αγωνιστική να απομένει.

Οι φιλοξενούμενοι της Μάιντζ έβγαλαν αναίμακτα τοι πρώτο μέρος και χτύπησαν στο δεύτερο με τον Ούγια να σκοράρει δις μέσα σε τέσσερα λεπτά (53’ και 57’), δίνοντας στην Μάιντζ τη νίκη.

Πλέον η Άιντραχτ θέλει ένα θαύμα κόντρα στην Μπάγερν που καίγεται και αυτή για τη νίκη για να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, «παρακαλώντας» παράλληλα να στραβοπατήσουν οι Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν.

Το λες και Mission Impossible…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ