Γκλάντμπαχ – Αμβούργο 3-1

Γκλάντμπαχ – Αμβούργο 3-1

Η Γκλάντμπαχ επικράτησε 3-1 του Αμβούργου του Κυριάκου Παπαδόπουλου με σκόρερ τους Θόργκαν Αζάρ και Ράφαελ

Η Γκλάντμπαχ υποδέχτηκε το Αμβούργο του Κυριάκου Παπαδόπουλου και επικράτησε 3-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, σε έναν αγώνα με αρκετές φάσεις, δύο δοκάρια και έναν σούπερ ήρωα που ακούει στο όνομα Ράφαελ που σκόραρε δις για τους γηπεδούχους σε διάστημα πέντε λεπτών.

Μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, η Γκλάντμπαχ είχε ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ με τον Ρις Όξφορντ να βρίσκει λίγο χώρο και με ένα μακρινό σουτ να σημαδεύει το δοκάρι! Τρία λεπτά αργότερα (9′) ο Ράφαελ έδωσε ασίστ στον Θόργκαν Αζάρ ο οποίος κινήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία της εστίας. Στο 18′ ο Μεργίν Μαβράι προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα αλλά οι αμυντικοί της Γκλάντμπαχ απομάκρυναν έγκαιρα. Στο 23′ ο Ράφαελ βρέθηκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα του Αμβούργου με τον τελευταίο να διώχνει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα.

Στο 38′ ο Μίκαελ Κιζάνς σημάδεψε κι αυτός το δοκάρι κι έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το εύθραυστο 1-0. Στην επανάληψη πριν καν συμπληρωθούν 10 λεπτά αγώνα ο Άαρον Χαντ πέρασε την μπάλα στον Αντρέ Χαν κι αυτός έκανε το 1-1 και μετέφερε το άγχος στους γηπεδούχους οι οποίοι όμως είχαν τον προσωπικό τους σούπερ ήρωα!

Περί ου ο λόγος;  Ράφαελ!  Με δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο σε διάστημα πέντε λεπτών (74′, 79′), η Γκλάντμπαχ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κι έφτασε τους 28 (ισοβαθμεί με την Λειψία στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα). Από την άλλη το Αμβούργο παραπαίει στην επικίνδυνη ζώνη με 15 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ