Άουγκσμπουργκ – Φράιμπουργκ 3-3

Άουγκσμπουργκ – Φράιμπουργκ 3-3

O Άλφρεντ Φινμπόγκασον ήταν ο λυτρωτής για την Άουγκσμπουργκ, καθώς σημείωσε δύο γκολ στις καθυστερήσεις του ματς με την Φράιμπουργκ και έκανε το 1-3, 3-3!

Η Άουγκσμπουργκ πήρε έναν ανέλπιστο βαθμό στο παιχνίδι με την Κολωνία στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Bundesliga. Έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν πολύ κοντά στο να φύγει με το διπλό, ωστόσο ο Ισλανδός φορ είχε διαφορετικά σχέδια.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό του παιχνιδιού. O Γκάντερ στο 20′ ισοφάρισε για την ομάδα του με το σκορ ημιχρόνου να είναι 1-1. Ο Πέτερσεν στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση και με δύο προσωπικά του γκολ (48′ και 65′) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3.

Από κει κι έπειτα, το παιχνίδι έδειχνε ότι θα λήξει με νικήτρια τη Φράιμπουργκ ωστόσο, ο Φινμπόγκασον γέλασε καλύτερα, διότι το έκανε τελευταίος… Μίλησε στις καθυστερήσεις ο επιθετικός της Άουγκσμπουργκ και με δύο προσωπικά του τέρματα ολοκλήρωσε το χατ-τρικ και έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε τα γκολ του Φινμπόγκασον που πέτυχε στις καθυστερήσεις:

https://www.youtube.com/watch?v=GYc8MAXJT9Y

https://www.youtube.com/watch?v=23aIIkfWVWo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ