Βίτσελ: «Καλύτεροι φέτος, θα πάρει παίκτες η Μπάγερν»

Βίτσελ: «Καλύτεροι φέτος, θα πάρει παίκτες η Μπάγερν»

Σε δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό «Kicker» ο Άξελ Βίτσελ τόνισε ότι περιμένει να είναι καλύτερη η Ντόρτμουντ φέτος και ότι η Μπάγερν θα ενισχυθεί περαιτέρω.

Στο «Kicker» μίλησε ο Βέλγος αμυντικός χαφ της Ντόρτμουντ, Άξελ Βίτσελ, δηλώνοντας αισιόδοξος για την επόμενη χρονιά της Ντόρτμουντ.

«Νομίζω ότι έχουμε μία πιο δυνατή ομάδα από την προηγούμενη χρονιά. Έχουμε πολύ μεγαλύτερη εμπειρία τώρα και αυτό μας έλειψε την περσινή σεζόν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Ο Χούμελς, για παράδειγμα, συμπεριφέρεται ως ηγέτης και μπορούμε να ποντάρουμε πάνω του. Φάνηκε αμέσως αυτό, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα φιλικά που δίνουμε. Θέλουμε τον τίτλο, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο με τις εμφανίσεις μας»

Δεν περιμένει, ωστόσο, ότι, η μεγάλη αντίπαλος των Βεστφαλών, Μπάγερν θα αρκεστεί στις μεταγραφές που έχει ήδη κάνει.

«Πιστέψτε με, θα πραγματοποιήσουν κι άλλες μεταγραφές. Οτιδήποτε διαφορετικό από αυτό θα ήταν έκπληξη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Βέλγος μετεγγράφει το περασμένο καλοκαίρι στη Μπορούσια έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ και ήταν εκ των κορυφαίων της σεζόν καθώς είχε 43 συμμετοχές με 6 γκολ και μία ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ