Πρόταση της Ντόρτμουντ για Μάλκομ

Πρόταση της Ντόρτμουντ για Μάλκομ

Σε διαπραγματεύσεις με τη Μπαρτσελόνα για την περίπτωση του Βραζιλιάνου εξτρέμ, Μάλκομ βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, θέλοντας να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από την πώληση του Κρίστιαν Πούλισιτς στην Τσέλσι, στρέφεται στην περίπτωση του Βραζιλιάνου εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Μάλκομ.

Η περίπτωσή του φαίνεται ιδιαίτερα προσιτή, καθώς ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την Μπαρτσελόνα ιδιαίτερα μετά την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν. Άλλωστε ήταν ένας από τους παίκτες που προσέφερε η Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, με τη γερμανική ομάδα να προσφέρει ένα ποσό της τάξης των 42 εκατομμυρίων ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι «μπλαουγκράνα» υπέγραψαν τον Βραζιλιάνο εξτρέμ την τελευταία στιγμή, «κλέβοντας» τον από τη Ρόμα.

Ο παίκτης δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στην Βαρκελώνη και πραγματοποίησε 24 εμφανίσεις με την περισσότερες εξ αυτών να είναι ερχόμενος από τον πάγκο, έχοντας 4 γκολ και 2 ασίστ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ