Μπάγερν Μονάχου- Μάιντζ 6-1

Μπάγερν Μονάχου- Μάιντζ 6-1

Η Μάιντζ έκανε το λάθος να προηγηθεί στο Μόναχο, με την Μπάγερν να συντρίβει στη συνέχεια τους φιλοξενούμενους με σκορ 6-1. Νίκησαν Σάλκε, Κολωνία πρώτη «γκέλα» η Λεβερκούζεν.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάγερν Μονάχου, έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, «διαλύοντας» την Μάιντζ με 6-1 για την τρίτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Οι Βαυαροί σημείωσαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, μετά το άνετο πέρασμα από την έδρα της Σάλκε. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν στο Μόναχο, με γκολ του Μποέτιους στο 6ο λεπτό. Η  Μάιντζ «πάγωσε» το Μόναχο, αλλά η αντίδραση των Βαυαρών ήταν καταιγιστική. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες, πρόλαβε να ανατρέψει το σκορ πριν από το ημίχρονο με τέρματα των Παβάρ στο 36′ και Αλάμπα στο 45′.

Απαλλαγμένη από το άγχος, πλέον η ομάδα του Νίκο Κόβατς, βγήκε από τα αποδυτήρια με σκοπό να ικανοποιήσει τους φίλους της, προσφέροντας θέαμα. Ο Πέρισιτς με το πρώτο του γκολ στη Βαυαρία, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους στο 54′, με τον Κομάν να κάνει το 4-1 στο 64′.

Ο Κροάτης τεχνικός προχώρησε σε αλλαγές, αλλά οι παίκτες του δεν έριξαν το ρυθμό τους, με τον Λεβαντόφσκι να μη λείπει από τους σκόρερ. Ο Πολωνός σημείωσε το πέμπτο γκολ της Μπάγερν στο 78′ και δύο λεπτά αργότερα ο Ντέιβις ολοκλήρωσε το θρίαμβο, για το τελικό 6-1.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Σάλκε πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή Μπουντεσλίγκα, με τους «βασιλικούς μπλε» να κερδίζουν τη Χέρτα με 3-0, με την ομάδα του Βερολίνου μάλιστα να πετυχαίνει δύο αυτογκόλ. Το τρίτο γκολ για την ομάδα του Βάγκνερ πέτυχε ο Κένι  στο 85΄.

Λεβερκούζεν και Χόφενχαϊμ έμειναν ισόπαλες στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν «λευκή» ισοπαλία για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2018. Η γηπεδούχος ομάδα από τη μεριά της σημείωσε την πρώτη της «γκέλα» στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Κολωνία απέδρασε στις καθυστερήσεις από την έδρα της Φράιμπουρκ με γκολ του Σκίρι στο 92′, ενώ Πάντερμπορν και Βόλφσμπουρκ πήραν από ένα βαθμό στο μεταξύ τους παιχνίδι με το τελικό 1-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σάλκε-Χέρτα Βερολίνου 3-0
(38′ Σταρκ αυτ, 48′ Ρέκικι, 85′ Κένι)

Φράιμπουργκ-Κολωνία 1-2
(40′ Τσίτσος αυτ. – 52′ Μοντέστε, 90+2′ Σκίρι)

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Χόφενχαϊμ 0-0

Μπάγερν Μονάχου-Μάιντς 6-1
(36′ Παβάρ, 45′ Αλάμπα, 54′ Πέρισιτς, 64′ Κομάν, 78′ Λεβαντόφσκι, 80′ Ντέιβις – 6′ Μπετίς)

Βόλφσμπουργκ-Πάντερμπορν 1-1
(56′ Μπρέκαλο – 12′ Κάουλι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ