Παβάρ: «Ερωτευμένοι στην Μπάγερν με τον μάγο Κουτίνιο»

Παβάρ: «Ερωτευμένοι στην Μπάγερν με τον μάγο Κουτίνιο»

Ο Μπενζαμίν Παβάρ μίλησε για τον Φελίπε Κουτίνιο και τη μεταγραφή του στην Μπάγερν, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν... μάγο της μπάλας.

Η μεταγραφή του Φιλίπε Κουτίνιο στην Μπάγερν Μονάχου έχει «τρελάνει» τους πάντες στο στρατόπεδο των Βαυαρών, αφού πέρα από τον κόσμο της ομάδας εντυπωσιασμένοι είναι και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο Μπενζαμίν Παβάρ μίλησε για τον Βραζιλιάνο σταρ και τόνισε ότι τον έχουν ερωτευτεί ήδη για τις ικανότητες του, χαρακτηρίζοντας τον μάγο.

«Είναι ένας μικρός “μάγος” και τον έχουμε ήδη ερωτευτεί. Δεν είναι μόνο καλός ποδοσφαιριστής αλλά και διασκεδαστικός και ευχάριστος», ανέφερε στην «Marca» ο νεαποκτηθείς 23χρονος αμυντικός.

Ο Παβάρ στάθηκε και στο επίπεδο ετοιμότητας του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, για τον οποίο θεωρεί ότι δεν θα αργήσει να αποδείξει την ποιότητά του. «Δεν είναι ακόμα στο 100%. Πιθανώς να χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια, επειδή καθυστέρησε να ενσωματωθεί στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι σε λίγες βδομάδες θα δούμε τον παγκοσμίου-κλάσης παίκτη, που ξέρουμε ότι είναι», εξήγησε ο Παβάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ