Λειψία- Μπάγερν Μονάχου 1-1

Λειψία- Μπάγερν Μονάχου 1-1

Λειψία και Μπάγερν αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο ντέρμπι κορυφής της Μπουντεσλίγκα, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην κορυφή έπειτα από 4 αγωνιστικές.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάγερν Μονάχου, αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Λειψίας για την τέταρτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με την ομάδα του Γιούλιαν Νάιγκελσμαν να παραμένει στο +1 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ και στο +2 από την σημερινή της αντίπαλο Μπάγερν.

Οι Βαυαροί μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό, με τον συνήθη ύποπτο, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός έχασε ακόμη δύο ευκαιρίες για το 2-0, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με τη Λειψία να στέκεται τυχερή σε αυτό το διάστημα.

Από τη στιγμή που η ομάδα του Νίκο Κόβατς δεν πέτυχε δεύτερο τέρμα, οι «Ταύροι» ισοφάρισαν κόντρα στη ροή του αγώνα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φόρσμπεργκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν δεύτερο τέρμα, αλλά ούτε οι Βαυαροί με τον Κομάν, ούτε οι γηπεδούχοι με τον Μουκιέλε, κατάφεραν να σκοράρουν. Η αναμέτρηση τελείωσε στο 1-1, με την Λειψία να χάνει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα και την Μπάγερν να μένει στο -2 από την κορυφή.

Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Γκουλάτσι, Μουκιέλε, Κονατέ, Όρμπαν, Κλόστερμαν (46’ Ντέμε), Χάλστενμπεργκ, Φόρσμπεργκ (69’ Νκουνκού), Λάιμερ, Ζάμπιτσερ, Βέρνερ, Πόουλσεν (81’ Κούνια)

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Παβάρ, Ζίλε, Μπόατενγκ, Ερναντέζ, Κίμιχ, Τιάγκο (88’ Κουτίνιο), Κομάν, Μίλερ (63’ Τολισό), Γκναμπρί (62’ Ντέιβις), Λεβαντόφσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ