Βόλφσμπουργκ- Χοφενχάιμ 1-1

Βόλφσμπουργκ- Χοφενχάιμ 1-1

Βόλφσμπουργκ και Χόφενχαϊμ αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο παιχνίδι που έκλεισε την πέμπτη αγωνιστική της Bundesliga, χάνοντας αμφότερες την ευκαιρία να αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Η Βόλφσμπουργκ ήξερε πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την Χόφενχαϊμ, ότι με νίκη θα έφτανε την Μπάγερν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα έπαιρναν ανάσα μετά το κακό ξεκίνημά τους. Τελικά τίποτα από τα δύο πραγματοποιήθηκε, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες στο 1-1 για την πέμπτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-0 με τον Ρούντι στο 6ο λεπτό, αλλά η Βόλφσμπουργκ ισοφάρισε στο 36′ με τον Μεχμέντι. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπρέκαλο σκόραρε για το 2-1, αλλά έπειτα από υπόδειξη VAR το τέρμα ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ (χέρι). Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να προηγηθούν πριν το ημίχρονο, αλλά το σουτ του Σκοβ βρήκε το δοκάρι του Πέρβαν στο 42ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος η Χόφενχάιμ πίεσε, ήταν καλύτερη και έχασε ευκαιρίες, αλλά το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, με τους γηπεδούχους να παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, αλλά να αναδεικνύονται ισόπαλοι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Η Χόφενχαϊμ αντίθετα, για την οποία ο Κώστας Σταφυλίδης παρέμεινε στον πάγκο, έχασε την ευκαιρία να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ