Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης 2-2

Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης 2-2

Η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τη Βέρντερ Βρέμης, καθώς παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με 2-2. Οι Βεστφαλοί έμειναν στο -3 από την πρωτοπόρο Μπάγερν και πλέον βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Δεύτερο σερί 2-2 για τη Ντόρτμουντ, η οποία μετά την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τη Βέρντερ Βρέμης στην έδρα της.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ έμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο Μπάγερν και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, χάνοντας την ευκαιρία να «σκαρφαλώσει» στη 2η θέση και να πλησιάσει στον πόντο από την κορυφή.

Η Βέρντερ ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 7′ με γκολ του Ράσιτσα, «παγώνοντας» με αυτόν τον τρόπο το «Signal Iduna Park». Η Μπορούσια όμως βρήκε άμεση απάντηση στο πρόσωπο του Γκέτσε, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1 στο 9′.

Το 2-1 έγινε πριν το ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα με τον Μάρκο Ρόις στο 41′ και όλα έδειχναν πως το… νερό μπήκε στο αυλάκι. Ωστόσο, ο Φριντλ στο 55′ ισοφάρισε στο τελικό 2-2, δίνοντας έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη Βέρντερ η οποία έφτασε τους επτά βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Χακίμι, Ακάντζι, Βάιγκλ, Πίσεκ, Βίτσελ, Νταούντ (67’ Μπραντ), Σάντσο (80’ Γκερέιρο), Ρόις, Αζάρ, Γκέτσε (72’ Αλκάθερ)

Βέρντερ Βρέμης (Φλόριεν Κόφελντ): Παβλένκα, Λανγκ, Γκεμπρε Σελασιέ, Γκρος, Φριντλ, Σαχίν, Έγκεσταϊν (82’ Μπίτενκουρτ), Μπίτενκουρτ, Κλάασεν, Ράσιτσα (73’ Γκόλερ), Σάρτζεντ (88’ Πισάρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ