Κολωνία – Χέρτα Βερολίνου 0-3

Κολωνία – Χέρτα Βερολίνου 0-3

Η Χέρτα έκανε ότι ήθελε στην έδρα της Κολωνίας και πήρε σημαντική ανάσα στη βαθμολογία φιλοδωρώντας με 4 γκολ τους Τράγους.

Η Χέρτα της μίας νίκης σε πέντε ματς, φιλοξενήθηκε από την Κολωνία που βρίσκονταν στην ίδια μοίρα. Οι φιλοξενούμενοι όμως με τον Βεντάντ Ιμπίσεβιτς σε μεγάλη βραδιά πήραν μια ευρύτατη νίκη που τους ανέβασε βαθμολογικά και ψυχολογικά.,

Ο Ντίλροσουν έκανε την αρχή ανοίγοντας το σκορ στο 23’, με τα πράγματα να γίνονται ακόμα χειρότερα για τους γηπεδούχους μετά από την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Μερέ στο 41′. Στη συνέχεια ο Βόσνιος στράικερ ανέλαβε δράση στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε τέσσερα λεπτά να κάνει το 3-0 με δύο γκολ (58’ και 62’). Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπογιάτα με κεφαλιά δυναμίτη στο 83’μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λουκεμπάκιο.

Σπουδαίο διπλό πέτυχε και η Φράιμπουργκ που συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις της στην Bundesliga, μετά την επικράτησε επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ με 2-1.

Ο Χένινγκς μπορεί να άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά ο Σμιντ σκόραρε άμεσα στο 45’ φέρνοντας το ματς στα ίσα. Στο δεύτερο μέρος ο Χόλερ μπορεί να έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Βάλντσμιτ ήταν αυτός που έδωσε τελικά τη νίκη στην Φράιμπουργκ στο 81’, στέλνοντας την ομάδα του στην 3η θέση σε μια εκπληκτική ισοβαθμία 5 ομάδων, έναν μόλις βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ