Μπάγερν Μονάχου- Χόφενχαϊμ 1-2

Μπάγερν Μονάχου- Χόφενχαϊμ 1-2

Η Μπάγερν Μονάχου μετά την «ασύλληπτη» εμφάνιση επί της Τότεναμ, προσγειώθηκε «ανώμαλα» από την Χόφενχαϊμ, η οποία πήρε τεράστιο «διπλό» στο Μόναχο. Την ήττα των Βαυαρών δεν «εκμεταλλεύτηκαν» Ντόρτμουντ (2-2) και Λειψία (1-1) που αναδείχτηκαν ισόπαλες απέναντι σε Φράιμπουργκ και Λεβερκούζεν.

Η Μπάγερν Μονάχου μετά την «ασύλληπτη» εμφάνιση και την εκτός έδρας επικράτηση με 7-2 επί της Τότεναμ, προσγειώθηκε «ανώμαλα» από την Χόφενχαϊμ, η οποία πήρε τεράστιο «διπλό» στην «Allianz Arena».

Την ήττα των Βαυαρών δεν «εκμεταλλεύτηκαν» Ντόρτμουντ (2-2) και Λειψία (1-1) που αναδείχτηκαν ισόπαλες απέναντι σε Φράιμπουργκ και Λεβερκούζεν. Πήρε διπλό η Μάιντζ στην έδρα της Πάτερμπορν.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς υποδέχτηκε την Χόφενχαϊμ, την ομάδα που είχε να δει τη «γλύκα» της νίκης, από τις 24 Αυγούστου και το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με την Βέρντερ Βρέμης (3-2). Οι Βαυαροί στο πρώτο ημίχρονο είχαν τον έλεγχο και τις ευκαιρίες, αλλά Γκνάμπρι, Τολισό και Τιάγκο δεν βρήκε δρόμο προς τα δίχτυα. Το γκολ του Γκνάμπρι ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δέυτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ανταμιάν στο 54′, «παγώνοντας» το Μόναχο, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με το 11ο γκολ του Λεβαντόφσκι στο πρωτάθλημα, 19 λεπτά αργότερα (73′). Οι περισσότεροι θα περίμεναν να φτάσει στην πλήρη ανατροπή η ομάδα του Νίκο Κόβατς, αλλά στο 79′ ο Ανταμιάν με το δέυτερο προσωπικό του γκολ, έδωσε το τεράστιο διπλό στην ομάδα του.

Η Μπάγερν υπέστη την πρώτη φετινή της ήττα στην Μπουντεσλίγκα και μάλιστα εντός έδρας, αλλά παρέμεινε στην πρώτη θέση, έχοντας μαζί της όμως με τους ίδιους πόντους, Λειψία, Φράιμπουργκ και Λεβερκούζεν.

Η έτερη συνδιεκδικήτρια του τίτλου στη Γερμανία, Μπορούσια Ντόρτμουντ, για μια ακόμη φορά τη φετινή σεζόν, αυτοκτόνησε, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στην Φράιμπουργκ εκτός έδρας. Η ομάδα του Λούσιαν Φαβρ, άνοιξε το σκορ με τον Βίτσελ στο 20ο λεπτό, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Βάαλτσμιτ στο 55′. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Χακίμι στο 67′, ο οποίος πέτυχε για δέυτερη συνεχόμενη αναμέτρηση γκολ, έπειτα από τα δύο τέρματα εναντίον της Σλάβια Πράγας.

Η Ντόρτμουντ θα πανηγύριζε ένα πολύτιμο «διπλό» στη έδρα της Φράιμπουργκ, αλλά ο Ακάντζι ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Λεβερκούζεν και Λειψία έμειναν ισόπαλες στο 1-1, σε ένα ανοιχτό ματς με πολλές ευκαιρίες. Ο Φόλαντ άνοιξε το σκορ στο 66ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο, Κέβιν Φόλαντ, με τους «ταύρους» να ισοφαρίζουν με την «χρυσή» αλλαγή του Νάιγκελσμαν, Νκουκού στο 78′. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών για τους φιλοξενούμενους, μετά από την ήττα από τη Σάλκε (1-3).

Τέλος, η Μάιντζ πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Πάντερμπορν με σκορ 2-1, παίρνοντας «ανάσα» στην βαθμολογία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Φράιμπουργκ-Ντόρτμουντ 2-2
(55’ Βάλντσμιντ, 90’ αυτ. Μπούρκι – 20’ Βίτσελ, 67’ Χακίμι)

Πάτερμπορν-Μάιντς 1-2
(14’ Ζολίνσκι – 8’ Κουέσον, 32΄πεν. Μπροσίνσκι)

Λεβερκούζεν-Λειψία 1-1
(66’ Φόλαντ – 78’ Νκουνκού)

Μπάγερν Μονάχου-Χόφενχαιμ 1-2
(73’ Λεβαντόφσκι – 54’ Ανταμιάν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ