Χοφενχάιμ – Πάντερμπορν 3-0

Χοφενχάιμ – Πάντερμπορν 3-0

Μέσα σε 25 λεπτά η Χοφενχάιμ σημείωσε τρία γκολ και με το τελικό 3-0 βρέθηκε δύο βαθμούς από την κορυφή, έχοντας βέβαια ένα ματς περισσότερο.

Ένα εντυπωσιακό 25λεπτο ήταν αρκετό για τη Χόφενχάιμ να σημειώσει τρία γκολ απέναντι στην Πάντερμπορν και να επιστρέψει στην πρώτη πεντάδα (με ένα ματς περισσότερο), στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν λιγότερο από ένα ημίωρο για να φτάσουν στο τελικό σκορ. Μόλις στο 2′ ένα καταπληκτικό φάουλ από τον Σκοβ έφερε μπροστά τη Χόφενχάιμ, η οποία στο 15′ έπειτα από αντεπίθεση έφτασε στο 2-0 με τον Καντεράμπεκ.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε μόλις στο 25′ με τον Λοκάντια να είναι ο σκόρερ. Η Χοφενχάιμ συνέχισε το σερί της και, έστω και με παιχνίδι περισσότερο, απέχει πλέον μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας.

Χάρη σε φοβερή εκτέλεση φάουλ του Σκοβ στο 2’, ένα άψογο τελείωμα του Καντεράμπεκ σε αντεπίθεση στο 15’ και μια όμορφη ατομική ενέργεια του Λοκάντια στο 26’.

Συνέχισαν, έτσι, το σερί που έχουν ξεκινήσει από το μεγάλο διπλό επί της Μπάγερν στο Μόναχο και (έστω και με παιχνίδι περισσότερο) βρέθηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και δυο μόλις πόντους μακριά από την κορυφή.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 1/11

Χόφενχαϊμ-Πάντερμπορν 3-0
(2’ Σκοβ, 15’ Καντεράμπεκ, 26’ Λοκάντια)

Σάββατο, 2/11 (16:30)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερν Μονάχου
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ
Λειψία-Μάιντς
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Γκλάντμπαχ
Βέρντερ Βρέμης-Φράιμπουργκ
Ουνιόν Βερολίνου-Χέρτα Βερολίνου (19:30)

Κυριακή, 3/11

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Κολωνία (16:30)
Άουγκσμπουργκ-Σάλκε (19:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ