Ο Κλίνσμαν επέστρεψε στην Bundesliga 10 χρόνια μετά

Ο Κλίνσμαν επέστρεψε στην Bundesliga 10 χρόνια μετά

Ο Γιούργκεν Κλίνσμαν επέστρεψε στους πάγκους της Bundesliga αναλαμβάνοντας την Χέρτα, 10 χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου.

Η Χέρτα πραγματοποιεί κάκιστη πορεία στην φετινή Bundesliga καθώς μετά από 13 αγωνιστικές βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση από τον πάγκο των πρωτευουσιάνων του Άντε Τσόβιτς με την ελπίδα ο νέος προπονητής που θα έρθει να καταφέρει να αλλάξει την κατάσταση και να σώσει την ομάδα.

Η ελπίδα αυτή βρέθηκε στο πρόσωπο του Γιούργκεν Κλίνσμαν με τον 55χρονο πλέον τεχνικό να επιστρέφει στο γερμανικό πρωτάθλημα μετά τη θητεία του στην Μπάγερν Μονάχου τη σεζόν 2008-9. 3871 μέρες πέρασαν για την ακρίβεια από τότε που ο θρύλος του ποδοσφαίρου της χώρας κάθισε σε πάγκο ομάδας εντός συνόρων και τώρα επέστρεψε με στόχο να βοηθήσει την Χέρτα να σηκώσει κεφάλι.

Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι αλλά οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι με την προσωπικότητα, το ανάστημα και την εμπειρία του θα καταφέρει να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές της Χέρτα. Ο Κλίνσμαν ο οποίος από το 2011 μέχρι το 2016 ήταν προπονητής της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ και το 2013 κατέκτησε το Gold Cup.

Ο Γερμανός έκανε το ντεμπούτο του το Σάββατο στο ματς κόντρα στην Ντόρτμουντ και δεν κατάφερε να το συνδυάσει με νίκη αφού η Μπορούσια επικράτησε με 1-2 ωστόσο έτσι κι αλλιώς αυτό δεν ήταν ένα από τα ματς στα οποία η Χέρτα ποντάρει για να σωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ