Μπάγερν Μονάχου: Επιτέλους γκολ για τον Μίλερ

Μπάγερν Μονάχου: Επιτέλους γκολ για τον Μίλερ

Περίπου εννιά μήνες από την τελευταία φορά που σκόραρε για το πρωτάθλημα, ο Τόμας Μίλερ επέστρεψε στα γκολ, στην ήττα από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η φετινή χρονιά για την Μπάγερν Μονάχου είναι αρκετά περίεργη με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της κάτι που πλήρωσε ο Νίκο Κόβατς χάνοντας τη θέση του τον προηγούμενο μήνα στον πάγκο της ομάδας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά από 13 αγωνιστικές οι Βαυαροί κοιτάζουν την κορυφή από την τέταρτη θέση του πίνακα, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ με την οποία θα παίξουν την προσεχή αγωνιστική.

Ο μόνος που έχει διασωθεί από τη φετινή κακή πορεία της ομάδας μέχρι τώρα στη σεζόν είναι ο ασταμάτητος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που με 16 γκολ στο πρωτάθλημα και 10 στο Champions League σώζει κάπως τα προσχήματα.

Αυτός όμως που μοιάζει τελείως έξω από τα νερά του είναι ο Τόμας Μίλερ. Ο Γερμανός επιθετικός διανύει μια από τις χειρότερες σεζόν στην καριέρα του, μάλιστα τον Οκτώβρη η «Bild» είχε αποκαλύψει την επιθυμία του 30χρονου άσου να φύγει από την ομάδα στην οποία βρίσκεται από τα 10 του χρόνια καθώς επί Κόβατς δεν έπαιζε όσο ήθελε.

Στο ματς με την Λεβερκούζεν όπου η Μπάγερν ηττήθηκε στην έδρα της με 1-2 ο Μίλερ κατάφερε να σκοράρει μετά από σχεδόν εννιά μήνες και 1356 λεπτά χωρίς γκολ στην Bundesliga βάζοντας έτσι τέλος σε ένα μεγάλο αρνητικό σερί.

Παράλληλα το ματς κόντρα στις «ασπιρίνες» ήταν το πρώτο μετά από αυτό κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, στις 10 Δεκέμβρη του 2013 για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League όπου ο Μίλερ σκόραρε και η Μπάγερν δεν κέρδισε. Έκτοτε πέρασαν 2181 μέρες μέχρι να έρθει αυτή η ήττα από την Λεβερκούζεν.

Τέλος και για να επιστρέψουμε στις φετινές κακές επιδόσεις του Μίλερ, ο Γερμανός άσος έχει ακόμη ένα γκολ στο Champions League κι ένα στο Κύπελλο μετρώντας συνολικά σε 20 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσει, τρία γκολ και δέκα ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ