Χοφενχάιμ – Ντόρτμουντ 2-1: Ήττα σοκ για τους Βεστφαλούς

Χοφενχάιμ – Ντόρτμουντ 2-1: Ήττα σοκ για τους Βεστφαλούς

Η Ντόρτμουντ ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 79', είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, αλλά δέχτηκε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και είδε τη Χοφενχάιμ να πανηγυρίζει τη μεγάλη ανατροπή.

Όλα έμοιαζαν ιδανικά για τη Ντόρτμουντ σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση απέναντι στη Χόφενχαϊμ. Ένα γρήγορο γκολ με τον Γκέτσε στο 17’ έφερνε τους Βεστφαλούς μπροστά στο σκορ, αλλά το σημαντικότερο ήταν πως τους έκανε απόλυτο αφεντικό στο ματς.

Οι γηπεδούχοι έβγαιναν κατά κύματα μπροστά, κυρίως στο δεύτερο μέρος, με σκοπό το γκολ της ισοφάρισης, με τη Ντόρτμουντ να βρίσκει πάρα πολλούς κενούς χώρους στην κόντρα επίθεση. Το ματς κυλούσε και έμοιαζε με θέμα χρόνου να έρθει ένα δεύτερο γκολ που θα τελείωνε μια και καλή την υπόθεση νίκη. Η Ντόρτμουντ, όμως, αποδείχτηκε αφελής. Με… τουπέ. «Ψηλομύτα» μπροστά στην αντίπαλη εστία. Και το πλήρωσε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Στο 79’ ο Ανταμιάν την τιμώρησε γι’ αυτή της την αφέλεια, ισοφαρίζοντας σε 1-1 έπειτα από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή, με τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να αδυνατούν να διώξουν την μπάλα. Αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό.

Οχτώ λεπτά αργότερα, σε μια καταπληκτική αντεπίθεση, βγήκε σέντρα από τα αριστερά και ο Κράμαριτς με υπέροχη κεφαλιά τα έφερε όλα τούμπα. Μέσα σε οχτώ λεπτά η Ντόρτμουντ όχι μόνο είδε να της γλιστράει το ματς από τα χέρια, αλλά δεν πήρε τίποτα απ’ αυτό, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει – έστω και προσωρινά – στον έναν πόντο την απόστασή της από την κορυφή.

Αναλυτικά, η 17η αγωνιστική:

Παρασκευή 20/12

Χόφενχαϊμ-Ντόρτμουντ 2-1

Σάββατο 21/12

Μπάγερν Μονάχου-Βόλφσμπουργκ (16:30)
Λειψία-Άουγκσμπουργκ
Μάιντς-Λεβερκούζεν
Σάλκε-Φράιμπουργκ
Κολωνία-Βέρντερ Βρέμης
Χέρτα Βερολίνου-Γκλάντμπαχ (19:30)

Κυριακή 22/12

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Ουνιόν Βερολίνου (16:30)
Πάντερμπορν-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ