Ο Γκαλέτι έκανε μεταγραφή 12.000.000 €

Ο Γκαλέτι έκανε μεταγραφή 12.000.000 €

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έχει γίνει ατζέντης και ήδη μπήκε στον χορό των... εκατομμυρίων. Η μεταγραφή-ρεκόρ του Ασκασίμπαρ και το ελληνικό γραφείο.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι βρίσκεται ήδη στο Βερολίνο. Όχι για να απολαύσεις τις ομορφιές της γερμανικής πρωτεύουσας. Αλλά για να ολοκληρώσει μια μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων. Για την ακρίβεια, 12.000.000 ευρώ. Χωρίς σε αυτό το ποσό να υπολογίζονται συμβόλαια, προμήθειες, εφορίες και άλλα συναφή που ακολουθούν όλες τις μεταγραφές…

Ο Γκαλέτι εδώ και χρόνια εργάζεται ως ατζέντης ποδοσφαιριστών. Εχει εγκατασταθεί μόνιμα στη Μαδρίτη και από εκεί προσπαθεί να ανοίξει τον μανατζερικό του δίαυλο, σε όλες τις χώρες. Προτάσσοντας τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο πελατολόγιό του. Στην κορυφή του οποίου βρίσκεται το όνομα του Σαντιάγκο Ασκασίμπαρ. Του παίκτη που χάρισε ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή στον πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Η Χέρτα Βερολίνου έφτασε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Στουτγάρδης (σ.σ. αγωνίζεται στη 2η κατηγορία της Γερμανίας), για την αγορά του Ασκασίμπαρ. Με το ποσό των 12.000.000 € να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα των τελευταίων 10 χρόνων, που πηγαίνει σε ομάδα που δεν αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα.

Η μεταγραφή του 23χρονου διεθνούς Αργεντινού μέσου αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο, καθώς όπως προαναφέραμε, ο Γκαλέτι και ο συνεργάτης του, Φακούντο Φράγκα, βρίσκονται ήδη στη Γερμανία, με σκοπό να υπάρξει οριστική συμφωνία και για το συμβόλαιο του Ασκασίμπαρ. Ο οποίος αναμένεται να υπογράψει έως το 2024, με ετήσια αμοιβή που θα ξεκινάει από τα 2.000.000 ευρώ.

Εχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι πριν από 2,5 χρόνια η Στουτγάρδη είχε πληρώσει 6.000.000 ευρώ στην Εστουντιάντες για να αποκτήσει τον μικρόσωμο (1.67 μ.), αλλά εξαιρετικό μέσο, ο οποίος έχει ήδη 3 συμμετοχές με την Εθνική Αργεντινής.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γκαλέτι δραστηριοποιείται μανατζερικά και στην Ελλάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού άνοιξε και γραφείο στη χώρα μας, με τον Ελληνα συνεργάτη του να πλησιάζει ομάδες και ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας ανοιχτά το όνομα του «Λούτσι». Εως τώρα, ωστόσο, δεν έχει κάνει κάποια σημαντική μεταγραφή στη χώρα μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ