Χάαλαντ: «Η Ντόρτμουντ μου έδειξε εξαρχής πόσο με θέλει»

Χάαλαντ: «Η Ντόρτμουντ μου έδειξε εξαρχής πόσο με θέλει»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε για τη μεταγραφή του στην Ντόρτμουντ και τον λόγο που μετακόμισε στη Βεστφαλία και όχι σε κάποιον άλλον σύλλογο.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο τους τελευταίους μήνες, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ.

Ο Νορβηγός στράικερ απασχόλησε όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, όμως τελικά αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντόρτμουντ, η οποία επίσης κάλυψε τη ρήτρα στο συμβόλαιο του.

Ο Χάαλαντ μίλησε για τη μετακίνηση του στη γερμανική ομάδα και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Βεστφαλούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήρθαν απευθείας σε μένα και μου είπαν σε θέλουμε. Μας αρέσει το στυλ παιχνιδιού σου μπροστά και θέλουμε να σε έχουμε εδώ. Μου άρεσε το πως με προσέγγισαν και ο τρόπος που μου μίλησαν. Αυτό που με… ιντρίγκαρε είναι ότι πίστευα πως εγώ με την ομάδα θα έχουμε το… touch, θα ταιριάξουμε! Στόχος μου είναι να «κολλήσω» εδώ και να αποκτήσω σιγά σιγά καλή θέση στην ομάδα. Να βοηθάω να επιτυγχάνονται οι στόχοι και να τα πάω καλά με όλους. Όλα βήμα-βήμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ