Τα… όργια του Χάαλαντ σε μόλις 57 λεπτά (vid)

Τα… όργια του Χάαλαντ σε μόλις 57 λεπτά (vid)

O Έρλινγκ Χάαλαντ έχει αρχίσει ήδη να κάνει ήδη απόσβεση των μόλις 30 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του από την Ζάλτσμπουργκ, έχοντας σκοράρει 5 γκολ σε 57 λεπτά και μάλιστα ως αλλαγή.

«Μυθικός» Έρλινγκ Χάαλαντ έχει… τρελάνει την Bundesliga και οι φίλαθλοι της Ντόρτμουντ «τρίβουν» τα μάτια τους με όσα βλέπουν από τον θαυματουργό νεαρό.

Ο Νορβηγός στράικερ έχει σημειώσει 5 γκολ στα πρώτα του δύο παιχνίδια με την Μπορούσια, αλλά το ακόμη δυσκολότερο είναι ότι το κατάφερε σε μόλις 57 λεπτά και μάλιστα ως αλλαγή.

Συγκεκριμένα στο παρθενικό του παιχνίδι με τους Βεστφαλούς μπήκε στο 57ο λεπτό και με την Ντόρτμουντ πίσω στο σκορ από την Άουγκσμπουργκ, σημειώνοντας χατ-τρικ σε 33 λεπτά.

Στο χτεσινό ματς κόντρα στην Κολωνία, ο Νορβηγός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 65′ και σε μόλις 25 λεπτά έβαλε άλλα δύο τέρματα, φτάνοντας συνολικά τα πέντε με την ομάδα του Λουσιέν Φαβρ.

Χαρακτηριστικό μάλιστα του πόσο βοηθάει επιθετικά την Ντόρτμουντ είναι ότι στα δύο παιχνίδια που έχει συμμετάσχει, η ομάδα του έχει επικρατήσει με το ευρύ 5-3 της Άουγκσμπουργκ και με το επίσης «χορταστικό» 5-1 της Κολωνίας.

Φυσικά είναι ο ταχύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Bundesliga με πέντε γκολ και ο πρώτος ποδοσφαιριστής στη διοργάνωση που καταφέρνει να σκοράρει 5 φορές σε μόλις δυο ματς.

Δείτε τα highlights:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ