Βέρνερ: «Είμαι ανοικτός σε προτάσεις, προτεραιότητα σε Αγγλία και Ισπανία»

Βέρνερ: «Είμαι ανοικτός σε προτάσεις, προτεραιότητα σε Αγγλία και Ισπανία»

Ο Τίμο Βέρνερ μίλησε για το μέλλον του και τόνισε ότι ονειρεύεται κάποια στιγμή να αγωνιστεί στην Premier League ή τη La Liga.

Τη μετακίνηση του σε μια μεγάλη ομάδα της Ισπανίας ή της Αγγλίας ονειρεύεται ο Τίμο Βέρνερ και η διοίκηση της Λειψίας θα τον βοηθήσει το καλοκαίρι να το κάνει πραγματικότητα.

Ο 23χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός της Λειψίας είναι ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου και η διοίκηση της ομάδας του έχει αποδεχτεί πως θα παραχωρηθεί στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Εχει υπογράψει νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023, αλλά ο 23χρονος άσος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

«Σίγουρα θέλω να παίξω στο εξωτερικό και είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Βέβαια το αγγλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα έχουν προτεραιότητα. Τώρα, όμως, είμαι επικεντρωμένος στην πορεία της Λειψίας στο πρωτάθλημα και στις πιθανότητες που έχουμε για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Στο τέλος της σεζόν θα εξετάσω τις προτάσεις», δήλωσε ο Βέρνερ στο περιοδικό «Kicker».

Ο διεθνής επιθετικός εντυπωσιάζει και τη φετινή σεζόν, καθώς έχει πετύχει 25 γκολ σε 28 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ