Πλησιάζει στην Μπάγερν ο Σανέ

Πλησιάζει στην Μπάγερν ο Σανέ

Ο Λιρόι Σανέ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Μπάγερν Μονάχου ενόψει του καλοκαιριού.

Ο Λιρόι Σανέ παραμένει ο κύριος μεταγραφικός στόχος της Μπάγερν Μονάχου και μάλιστα πρόκειται το προσεχές διάστημα να καταθέσει νέα πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του.

Ο Γερμανός διεθνής επιθετικός έχει υποστεί μεγαλύτερη ζημιά από αυτή που αρχικά εκτίμησαν οι γιατροί στον τελικό του Community Shield με τη Λίβερπουλ στο Γουέμπλεϊ.

Ο Σανέ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, στον τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι υπέρ της ομάδας του, και το πιθανότερο είναι ότι θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν.

Ο 23χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός, όμως, παρά τον τραυματισμό του, παραμένει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μπάγερν. Μάλιστα στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, το καλοκαίρι, οι Βαυαροί θα επιστρέψουν δυναμικά για την απόκτηση του Σανέ, προτείνοντας 80 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Από την πλευρά του τα αγγλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η Σίτι έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Σανέ στην Μπάγερν και θα ζητήσει από την πρωταθλήτρια Γερμανίας τον Σερζ Γκνάμπρι ως αντάλλαγμα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θεωρεί πως ο Γερμανός διεθνής ακραίος επιθετικός μπορεί να καλύψει το κενό του Σανέ και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ