Όσο ο Χάαλαντ σκοράρει, η Ντόρτμουντ θα νικάει! (0-2, vids)

Όσο ο Χάαλαντ σκοράρει, η Ντόρτμουντ θα νικάει! (0-2, vids)

Η Ντόρτμουντ επικράτησε με σκορ 2-0 της Βέρντερ Βρέμης, με τους Ζαγκαντού, Χάαλαντ να σκοράρουν για τους Βεστφαλούς, οι οποίοι κρατούν τη διαφορά στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας. Αδιανόητη πεντάρα της Κολωνίας στο Βερολίνο κόντρα στη Χέρτα!

Η Ντόρτμουντ επικράτησε με σκορ 2-0 της Βέρντερ Βρέμης, με τους Ζαγκαντού, Χάαλαντ να σκοράρουν για τους Βεστφαλούς, οι οποίοι κρατούν τη διαφορά στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας. Αδιανόητη πεντάρα της Κολωνίας στο Βερολίνο.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει σκοράρει σε παιχνίδια στην Bundesliga και σε ένα στο Champions League και σε όλα η Ντόρτμουντ έχει νικήσει! Ο Νορβηγός επιθετικός είναι πραγματική λίρα εκατό για την ομάδα του Λουσιέν Φαβρ, η οποία με τη νίκη της κόντρα στη Βέρντερ στη Βρέμη, ανέβηκε στη 2η θέση του πρωταθλήματος με 45 βαθμούς και είναι ισόβαθμη με την Λειψία, η οποία βέβαια έχει ματς λιγότερο.

Η Κολωνία πήρε μία επιβλητική νίκη στο Βερολίνο, καθώς επικράτησε 5-0 της Χέρτα και έτσι ανέβηκε στην 13η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς. Δύο γκολ πέτυχε ο Κόρντομπα (4′, 22′) και από ένα οι Γιάρσταϊν (αυτ. 37′), Κάιντς (62′) και Ουτ (69′)!

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα, ισόπαλες ήρθαν Γκλάντμπαχ και Χόφενχαϊμ, ενώ η Φορτούνα Ντίσελντορφ επικράτησε 2-0 της Φράιμπουργκ εκτός έδρας.

Δείτε τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (21/2)

Μπάγερν Μονάχου-Πάντερμπορν 3-2

Σάββατο (22/2)

Γκλάντμπαχ – Χόφενχαϊμ 1-1 (11’ Γκίντερ / 92′ Ριμπέιρο)

Χέρτα Βερολίνου – Κολωνία 0-5 (4’, 22’ Κόρντομπα, 37’ αυτ. Γιάρσταϊν, 62’ Κάιντς, 69’ Ουτ)

Φράιμπουργκ – Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-2 (37’ Χόφμαν, 61’ Τόμι)

Βέρντερ Βρέμης – Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-2 (52’ Ζαγκαντού, 66’ Χάαλαντ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ