Στο «στόχαστρο» της Ντόρτμουντ ο Καμαβινγκά

Στο «στόχαστρο» της Ντόρτμουντ ο Καμαβινγκά

Στη μεταγραφική λίστα της Ντόρτμουντ βρίσκεται ο 17χρονος ταλαντούχος αμυντικός χαφ της Ρεν, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γερμανία.

Ο Εντουάντο Καμαβινγκά έχει παρουσιάσει δείγματα ανερχόμενου αστέρα χάρη στις φετινές, εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρεν, γεγονός που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ανάμεσα στους επίδοξους μνηστήρες του 17χρονου Γάλλου φαίνεται πως βρίσκεται και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του εδώ και αρκετό διάστημα και πλέον εξετάζει έντονα το ενδεχόμενο να κινηθεί επισήμως για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, οι Βεστφαλοί θα πρέπει να εκταμιεύσουν το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να πάρουν και τη συγκατάθεση των Γάλλων για την υλοποίηση της μεταγραφής, ενώ δεν αποκλείεται οι οικονομικές απαιτήσεις της Ρεν να αυξηθούν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, ο γερμανικός σύλλογος δεν «παίζει» μόνος του για την απόκτηση του ταλαντούχου αμυντικού χαφ, καθώς ενδιαφέρον μεταξύ άλλων έχουν εκφράσει η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ