Μπάγερν Μονάχου: Δημιουργείται επιτροπή για υβριστικά πανό

Μπάγερν Μονάχου: Δημιουργείται επιτροπή για υβριστικά πανό

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου δημιουργεί ειδική επιτροπή, που θα ελέγχει τους οπαδούς της ομάδας για ενέργειες που θα προσβάλλουν τις αξίες του συλλόγου, όπως τα υβριστικά πανό κατά της μητέρας του Ντίτμαρ Χοπ στον αγώνα με τη Χόφενχαϊμ.

Στις 29 Φεβρουαρίου, οι οργανωμένοι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου ύψωσαν υβριστικά πανό κατά της μητέρας του προέδρου της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ.

Φυσικά αυτό το θέμα έχει προκαλέσει σάλο στη Γερμανία, ενώ την αντίθεσή τους με τους οπαδούς της Μπάγερν έχουν εκφράσει, μεταξύ άλλων, οι Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, οι παίκτες και όλο το τιμ των Βαυαρών.

Με αφορμή όλα αυτά, η Μπάγερν προχώρησε στη σύσταση ειδικής επιτροπής για περιπτώσεις ρατσισμού, κακοποίησης, αντι-Σημιτισμού, σεξισμού, ομοφοβίας και αποκλεισμούς παντός είδους.

«Στεκόμαστε υπέρ της πολυπολιτισμικότητας, της ανοχής και, πάνω απ’ όλα, της χαράς του ποδοσφαίρου», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Μπάγερν, η οποία είναι αρκετά δυσαρεστημένη με τους οπαδούς του συλλόγου, που ανέβασαν τα υβριστικά πανό στο γήπεδο της Χόφενχαϊμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ