Οπαδοί Χέρτα: Απάντησαν με πανό στον Ρουμενίγκε (pic)

Οπαδοί Χέρτα: Απάντησαν με πανό στον Ρουμενίγκε (pic)

Η κόντρα Ρουμενίγκε με τους οπαδούς στην Γερμανία καλά κρατεί όπως φαίνεται στην αναμέτρηση της Χέρτα Βερολίνου με την Βέρντερ Βρέμη.

Την προηγουμένη αγωνιστική είχε διαδραματιστεί ένα πολύ άσχημο γεγονός στο παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την Χόφενχάιμ , με το πανό που είχαν ανεβάσει οι Βαυαροί για την μητέρα του ιδιοκτήτη της Χοφενχάιμ.

Το σκηνικό αυτό είχε σχολιάσει ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, ο οποίος είχε δηλώσει μετά το ματς με τη Χόφενχαϊμ ότι  οι Βαυαροί οπαδοί έδειξαν το άσχημο πρόσωπο του ποδοσφαίρου.

Η τοποθέτηση αυτή φαίνεται πως βρήκε αντίθετους τους οπαδούς της Χέρτα οι οποίοι στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Βέρνερ Βρέμη ανέβασαν ένα πανό – απάντηση στην δήλωση του Ρουμενίγκε.

Με το πανό να αναφέρει: «Δωροδοκίες, συλλογικές τιμωρίες, νεκροί άνθρωποι στο Κατάρ. Είναι ξεκάθαρο ποιος είναι το άσχημο πρόσωπο του ποδοσφαίρου»

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Γερμανοί είναι κάθετοι στο να ακολουθούν τους κανόνες και το γεγονός ότι τους καταπατάει τον κάνουν «εχθρό». Το ίδιο ισχύει λοιπόν και στη πολιτική σκηνή, με το θέμα να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και τη γερμανική κυβέρνηση να ψάχνει τρόπους να κατευνάσει τα πνεύματα και να σταματήσει η στοχοποίηση και οι απειλές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ