Ρόις: «Θα συμβούλευα τον Σάντσο να μείνει στην Ντόρτμουντ»

Ρόις: «Θα συμβούλευα τον Σάντσο να μείνει στην Ντόρτμουντ»

Ο Σάντσο βρίσκεται κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο σύμφωνα με τον Μάρκο Ρόις θα πρέπει να παραμείνει στην Ντόρτμουντ.

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαντάζει αυτήν την στιγμή το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του Σον Σάντσο, θέλοντας να ενισχύσει το ρόστερ της για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, έτσι ώστε να φανεί πιο ανταγωνιστική στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει εντυπωσιάσει με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο γερμανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ντόρτμουντ και έχει τραβήξει τα βλέμματα των ευρωπαϊκών ομάδων. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φαίνεται να είναι πιο «ζεστή» για να τον αποκτήσει και είναι πρόθυμη να πληρώσει την ρήτρα στους Βεστφαλούς.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην Sun ο Μάρκο Ρόις κάλεσε τον 20άχρονο άσο να μείνει στην Ντόρτμουντ και την επόμενη χρονιά, απορρίπτοντας προς το παρόν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Θα συμβούλευα τον Σάντσο να μείνει στην Ντόρτμουντ για ακόμη ένα ή δυο χρόνια. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για αυτόν την δεδομένη στιγμή. Στην συνέχεια μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα ως πιο πλήρης ποδοσφαιριστής».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάντσο δεσμεύεται με την Ντόρτμουντ με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ