Παναθηναϊκός: Οι Γερμανοί ξανάρχονται για τον Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός: Οι Γερμανοί ξανάρχονται για τον Χατζηγιοβάνη

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποτελεί το Plan B της Στουτγάρδης για τα άκρα της επίθεσης, ενώ ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι ο 23χρονος εξτρέμ τραβά τα βλέμματα στο εξωτερικό.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν είναι πια ένας ταλαντούχος νεαρός, ο οποίος ψάχνει το χώρο του. Στην τέταρτη σεζόν του θεωρείται πλέον βασικός στον σχεδιασμό του προπονητή του και αναζητά πρωταγωνιστικό ρόλο στον Παναθηναϊκό. Διότι αυτό είναι το ζητούμενο για τον 23χρονο εξτρέμ: να εξελιχτεί στο σημείο αναφοράς

Φυσικά, τα προσόντα του Χατζηγιοβάνη δεν αμφισβητούνται. Για αυτό και πολλές ομάδες από το εξωτερικό παρακολουθούν την πρόοδο του και τον έχουν στη λίστα τους. Μία από αυτές είναι η Στουτγάρδη, η οποία φέρεται να συμπεριλαμβάνει τον επιθετικό του Παναθηναϊκού στον μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Η ιστοσελίδα «echo24.de» αναφέρει ότι η Στουτγάρδη δεν πτοείται από τον κορωνοϊό και το καλοκαίρι θα αγοράσει έναν ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης. Ο μεγάλος στόχος της είναι ο 19χρονος Άντονι Μουσάμπα της Ναϊμέγκεν, όμως η ανάμειξη της Ντόρτμουντ στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας.

Το brand των Βεσταφαλών είναι ισχυρότερο, όπως και η αγοραστική δύναμη του. Η Στουτγάρδη γνωρίζει ότι στον πλειστηριασμό με τη Ντόρτμουντ έχει λίγες πιθανότητες για τον Μουσάμπα και έχει το Plan B το οποίο περιέχει τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και τον 21χρονο Αντρέ Γκριν της Τσάρλτον.

Η ενασχόληση της Στουτγάρδης με τον Χατζηγιοβάνη είναι επιβεβαιωμένη, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα καταλήξει σε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, οι Γερμανοί θα συνεχίσουν το «σκανάρισμα» στον 23χρονο εξτρέμ και έχουν το χρόνο να αποφασίσουν, αφού η θερινή περίοδος των μεταγραφών θα καθυστερήσει να αρχίσει φέτος…

Σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό, η ύφεση στην οικονομία θα προκαλέσει μείωση των εσόδων, αλλά δεν υπάρχει ανάγκη για ξεπούλημα. Σίγουρα μία πώληση ποδοσφαιριστή με υψηλό αντίτιμο θα ήταν καλοδεχούμενη, αλλά οι «πράσινοι» προτιμούν να παραχωρήσουν τον Μακέντα και όχι τον Χατζηγιοβάνη.

Από την άλλη, είναι αντιληπτό ότι ένας νεαρός με τις ικανότητες του Χατζηγιοβάνη δεν περνά απαρατήρητος και αργά ή γρήγορα, θα φέρει πρόταση για μεταγραφή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ