Νόιερ: «Δεν είναι αυτή η Μπάγερν που ήξερα»

Νόιερ: «Δεν είναι αυτή η Μπάγερν που ήξερα»

Ο Μάνουελ Νόιερ μίλησε για τις διαρροές της Μπάγερν Μονάχου, τονίζοντας πως αυτοί δεν είναι οι Βαυαροί που ήξερε και ότι δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων ετών.

Οι συζητήσεις της Μπάγερν με τον Μάνουελ Νόιερ έχουν «παγώσει» για την ανανέωση του Γερμανού τερματοφύλακα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο ο Νόιερ δείχνει ενοχλημένος με διαρροές που φαίνεται πως βγαίνουν από τον βαυαρικό σύλλογο.

«Όλες οι συζητήσεις που είχα εδώ από το 2011, όλες ήταν πάντα με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Τίποτα δεν είχε διαρρεύσει ποτέ, ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει: «Όμως, τώρα υπάρχουν λεπτομέρειες στα media από τις τρέχουσες συζητήσεις, οι οποίες δεν είναι συχνά σωστές. Αυτό με ενοχλεί. Αυτό δεν έχει να κάνει με την Μπάγερν που ξέρω».

Στη συνέχεια, ο 34χρονος γκολκίπερ κατέληξε: «Θέλω να παίζω όσο είμαι σε κατάλληλη φυσική κατάσταση. Όμως το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι η εμπιστοσύνη. Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι είναι ουτοπικό να θέλω 5ετές συμβόλαιο. Είμαι 34 ετών και δεν μπορώ να προβλέψω πως θα είμαι στα 39 μου. Γι’ αυτό και όσα έχουν δημοσιευτεί δεν έχουν λογική»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ