Η Βέρντερ κινδυνεύει με χρέη 45 εκατομμυρίων ευρώ

Η Βέρντερ κινδυνεύει με χρέη 45 εκατομμυρίων ευρώ

Ο κορωνοϊός φέρνει σε δύσκολη θέση πολλούς συλλόγους και ένας εξ αυτών είναι η Βέρντερ Βρέμης.

Τα αποτελέσματα της πανδημίας του κορωνοϊού θα είναι… καταστροφικά για όλες τις ομάδες ανεξαρτήτως αθλημάτων, σε οικονομικό επίπεδο σε πρώτη φάση.

Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και η Βέρντερ Βρέμης, η οποία έκανε σήμερα γνωστό δια στόματος του προέδρου της ότι ενδέχεται να έχει χρέη ύψους έως και 45 εκατομμυρίων ευρώ το τέλος της σεζόν!

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην 121χρονη ιστορία των «πράσινων» που θα καταγράψουν τόσο μεγάλο χρέος και όπως είναι φυσικό, έχουν… πελαγώσει με αυτή την προοπτική έστω κι αν πρόκειται για το χειρότερο δυνατό σενάριο.

«Η ρευστότητα μας έχει εξασφαλιστεί μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου. Αυτό δείχνει πόσο επείγον είναι να αντιμετωπίσουμε αυτό την κρίση που δεν την προκαλέσαμε εμείς. Είναι καθήκον μας να εξασφαλίσουμε την οικονομική ύπαρξη της Βέρντερ, σύντομα κι άλλες ομάδες της Bundesliga θα βρεθούνς ε πολύ δύσκολη θέση», σχολίασε ο Κλάους Φίλμπρι.

Παράλληλα, ο 53χρονος αξιωματούχος της Βέρντερ τόνισε πως πιθανότατα θα χρειαστεί να πάρει η ομάδα από τον γερμανικό Βορρά δάνειο διψήφιου νούμερου από τράπεζα, απέρριψε την πώληση των μετοχών και στάθηκε στις απώλειες που θα προκύψουν από εισιτήρια, χορηγούς και εμπορικές εκμεταλλεύσεις με διαφημίσεις, φανέλες κτλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ