Χένες: «Τα παιχνίδια πρέπει να τα δείξει ελεύθερο κανάλι»

Χένες: «Τα παιχνίδια πρέπει να τα δείξει ελεύθερο κανάλι»

Ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, δήλωσε πως αν τα παιχνίδια της Bundesliga μεταδίδονται από τα συνδρομητικά, αυτό θα φέρει συνωστισμό στα σπίτια.

«Πρέπει να αποτρέψουμε την πανδημία Covid-19 από το να συνεχίσει να καταστρέφει. Εάν όλοι οι αγώνες διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, εξακολουθεί να υπάρχει ο κίνδυνος αρκετές δεκάδες άτομα να καταλήξουν στο σπίτι ενός φιλάθλου που έχει εγγραφεί στο Sky Sport Deutschland ή στο DAZN (σ.σ. τα δύο συνδρομητικά κανάλια που κατέχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα). Θα υπήρχε τότε υψηλός κίνδυνος μόλυνσης και αυτό δεν είναι επιθυμητό. Το Sky πρέπει να σκεφτεί να μεταδώσει ελεύθερα τους αγώνες, δίνοντας το παράδειγμα».

Αυτό τον προβληματισμό έθεσε ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, μιλώντας για την επανέναρξη της Bundesliga, τον κορωνοϊό και την προσπάθεια να μην εξαπλωθεί η πανδημία.

Η Bundesliga είναι έτοιμη να επανεκκινήσει στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου και για τον παράγοντα της Μπάγερν δεν αρκεί να είναι κλειστές οι πόρτες, αλλά πρέπει το ποδόσφαιρο να μη φέρει συνωστισμό στα σπίτια των ανθρώπων. Γι’ αυτό και θέλει «ελεύθερη» μετάδοση των αναμετρήσεων για τις εναπομείνασες εννέα αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο Χένες θεωρεί ότι οι αγώνες θα πρέπει να μεταδοθούν από ένα από τα δημόσια κανάλια, όπως το ARD ή το ZDF και συνεχίζει: «Σε αυτήν την περίπτωση, το Sky θα πρέπει να λάβει ένα σημαντικό ποσό» σχολίασε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ