Πρώην παίκτης της Σάλκε έμαθε ότι πέθανε!

Πρώην παίκτης της Σάλκε έμαθε ότι πέθανε!

Θύμα μιας απίστευτης απάτης έπεσε ο Γιανίκ Καμπά, ο οποίος κάποτε είχε θεωρηθεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των «μπλε»...

Τον νόμιζαν για πεθαμένο, αλλά αυτός ζει και… δουλεύει. Ο λόγος για τον Γιανίκ Καμπά, ο οποίος κάποτε θεωρούταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σάλκε. Ο Καμπά αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής των «μπλε» και ήταν συμπαίκτης με τον Μάνουελ Νόιερ. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά ατύχησε στην ποδοσφαιρική καριέρα του.

Ξαφνικά, τον Ιανουάριο του 2016 έγινε γνωστός ο θάνατος του, αφού η σύζυγος του δήλωσε ότι ο Καμπά είχε σκοτωθεί σε δυστύχημα στο Κονγκό. Όμως, ο Κάμπα δεν ήξερε ότι είχε πεθάνει… Διότι πολύ απλά έφυγε από την κοιλάδα του Ρουρ για τη χώρα καταγωγής του προκειμένου να δουλέψει.

Εκ των υστέρων, αποδείχτηκε ότι η σύζυγος του εξαπάτησε τις γερμανικές αρχές για να εισπράξει την ασφάλεια ζωής του Καμπά. Έχοντας τη συνεργασία ενός υπαλλήλου της πρεσβείας του Κονγκό στη Γερμανία, εξασφάλισε το πιστοποιητικό θανάτου και έλαβε αποζημίωση.

Την απάτη την ανακάλυψε ο ίδιος ο Καμπά, όταν τον Ιανουάριο του 2018 επισκέφτηκε τη γερμανική πρεσβεία στην Κινσάσα για να ζητήσει βίζα για να επιστρέψει στη Γερμανία. Τότε, κατά τη διασταύρωση των στοιχείων του, έμαθε ότι έχει πεθάνει!

Φυσικά, μετά από μικρή έρευνα, οι αρχές ανακάλυψαν την παρανομία της συζύγου του Καμπά και τη συνέλαβαν! Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο Καμπά την παράτησε χωρίς χρήματα και αναγκάστηκε να το κάνει, ενώ ο πρώην ποδοσφαιριστής γύρισε στο Ρουρ και δουλεύει σε εργοστάσιο ενέργειας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ