Ξαφνική αποχώρηση Φίσερ από την Ουνιόν

Ξαφνική αποχώρηση Φίσερ από την Ουνιόν

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο τεχνικός της ομάδας, Ουρς Φίσερ, αποχώρησε εντελώς απρόσμενα σήμερα (13/05) από το κέντρο όπου διεξάγεται η προετοιμασία.

Χωρίς τον προπονητή της θα ολοκληρώσει η Ουνιόν Βερολίνου την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής με την Μπάγερν. Η σεζόν στην Bundesliga επαναρχίζει το Σαββατοκύριακο, μετά τη διακοπή της για περισσότερους από 2 μήνες, ωστόσο ένα ξαφνικό περιστατικό ήρθε να αναστατώσει την ομάδα της γερμανικής πρωτεύουσας.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο τεχνικός της ομάδας, Ουρς Φίσερ, αποχώρησε εντελώς απρόσμενα σήμερα (13/05) από το κέντρο όπου διεξάγεται η προετοιμασία. Ο Ελβετός αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο της Κάτω Σαξονίας, όπου διαμένει η ομάδα, για προσωπικούς λόγους, ενώ η ανακοίνωση προσθέτει ότι στο εξής τις προπονήσεις θα επιβλέπει ο άμεσος συνεργάτης του.

«Οι λόγοι (της αποχώρησης) είναι αυστηρά προσωπικοί και δεν έχουν να κάνουν σε καμία περίπτωση με τον κορονοϊό ή τις κατευθυντήριες οδηγίες της καραντίνας που έχουν δοθεί για την επανεκκίνηση της Bundesliga» υποστηρίζει στην ανακοίνωση της η Ουνιόν. Ο σύλλογος προσθέτει ακόμη ότι η τελευταία παρτίδα των τεστ παικτών και προσωπικού δεν έδειξε κάποιο θετικό κρούσμα.

«Οι προπονήσεις των επόμενων ημερών θα επιβλέπονται από τους βοηθούς του, Μάρκους Χόφμαν και Σεμπάστιαν Μπένιγκ» καταλήγει το κείμενο. Ακόμη παραμένει αδιευκρίνιστο πότε θα επιστρέψει ο Φίσερ στον πάγκο, από τη στιγμή που όλες οι ομάδες θα πρέπει να παραμείνουν σε πλήρη απομόνωση για 7 ημέρες πριν την επανέναρξη της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ