Χάβερτζ: «Όλα ανοικτά, θα αποφασίσω το καλοκαίρι»

Χάβερτζ: «Όλα ανοικτά, θα αποφασίσω το καλοκαίρι»

Ο Κάι Χάβερτζ μίλησε για το μέλλον του και ξεκαθάρισε ότι όλα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή.

Ο Κάι Χάβερτζ είναι το νέο μεγάλο ταλέντο του γερμανικού ποδοσφαίρου και το καλοκαίρι αναμένεται να γίνει μάχη για την απόκτηση του από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο 20χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός είναι στο «στόχαστρο» των Μπάγερν Μονάχου, Ρέαλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα οι Καταλανοί φέρεται να έχουν κάνει ήδη επαφή με τον ατζέντη του νεαρού σταρ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Το ποσό που ζητά η Λεβερκούζεν είναι 100 εκατ. ευρώ, με την Μπαρτσελόνα να προσφέρει ένα μικρότερο ποσό στους Γερμανούς και δύο παίκτες, με τα ονόματα των Κουκουρέγια, Έμερσον και Αλενιά να είναι σε αυτά των υποψήφιων, ενώ Γιούγκεν Κλοπ έχει προτείνει ως ανταλλάγματα κάποιους από τους Λαλάνα, Σακίρι και Οριγκί για να πείσει τη Λεβερκούζεν να παραχωρήσει στη Λίβερπουλ τον 20χρονο άσο.

Η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να κάνει τη δική της κίνηση, ενώ ο ίδιος ο Χάβερτζ, δήλωσε πως «όλα είναι ανοικτά. Τώρα προέχει να ξεκινήσουμε να παίζουμε ξανά μπάλα και όλα τα άλλα θα τα δούμε με τη διοίκηση όταν λήξει η σεζόν. Το καλοκαίρι θα παρθούν οι αποφάσεις,»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ