Κολωνία – Μάιντς 2-2 (vids)

Κολωνία – Μάιντς 2-2 (vids)

Η Μάιντς βρέθηκε πίσω με 2-0 στην έδρα της Κολωνίας, αλλά απάντησε με το ίδιο… νόμισμα και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Μπουντεσλιγκα.

Ματσάρα με τέσσερα γκολ στην Κολωνία, με την Μάιντς να επιστρέφει από το 2-0 και να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε μπροστά σε… αρκουδάκια, η Κολωνία προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Ουτ (6’) και Κάινζ (53’), αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν. Με δύο γκολ σε 11 λεπτά κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να πάρουν με έναν βαθμό – χρυσάφι.

Αρχικά, στο 61’ ο Αβονίγι μείωσε σε 2-1 για την Μάιντς, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μαλόνγκ Κουντέ στο 72’. Με αυτό τον πόντο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 27 βαθμούς και είναι στο +4 από την 16η θέση και την Φορτούνα, που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την Βόλφσμπουργκ, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση, που οδηγεί στο Europa League. Η Κολωνία μετά τη σημερινή ισοπαλία, έχει 33 πόντους και είναι στο -6 από την ομάδα του Ολιβερ Γκλάσνερ.

ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Λάιζτνερ, Σμιτς (83’ Εχιζίμπουε), Κάτερμπαχ, Μπόρναουβ, Σκιρί, Έκτορ (76’ Ρετζμπετσάι), Κάιντς (71’ Κίνγκσλεϊ), Κόρδοβα (83’ Τερόντε), Ουθ, Τίλμαν (46’ Ντρέξλερ)

ΜΑΪΝΤΣ: Μίλερ, Μαρτίν, Νιακατέ, Στ Γιούστε, Φενάντες, Μπακού, Κουντέ (83’ Λάτσα), Γι Ντονγκ Γουόν (56’ Αβονίγι), Ονίσιουο (84’ Μπούρκαρντ), Μποέτιους (83’ Μπαρέιρο), Κέισον.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ