Μπολτ : «Θα δοκιμαστώ στην Ντόρτμουντ»

Μπολτ : «Θα δοκιμαστώ στην Ντόρτμουντ»

Ο Γιουσέιν Μπολτ είχε πάντα ως όνειρο να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και φαίνεται πως θα έχει μια ευκαιρία να το κάνει πράξη. Ο ταχύτερος αθλητής όλων των εποχών αναμένεται να δοκιμαστεί από τους ιθύνοντες της Ντόρτμουντ και αν είναι καλός τότε η γερμανική ομάδα ενδέχεται να τον κρατήσει. Ο τζαμαϊκανός σπρίντερ τόνισε πως έχει αρκετό άγχος και […]

Ο Γιουσέιν Μπολτ είχε πάντα ως όνειρο να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και φαίνεται πως θα έχει μια ευκαιρία να το κάνει πράξη. Ο ταχύτερος αθλητής όλων των εποχών αναμένεται να δοκιμαστεί από τους ιθύνοντες της Ντόρτμουντ και αν είναι καλός τότε η γερμανική ομάδα ενδέχεται να τον κρατήσει.

Ο τζαμαϊκανός σπρίντερ τόνισε πως έχει αρκετό άγχος και πως θέλει να τα πάει καλά, ώστε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, ενώ ξεκαθάρισε πως θα τσακιστεί στην προπόνηση αν χρειαστεί να το κάνει.

Αρχικά, ο Μπολτ ανέφερε: «Τον Μάρτιο, θα περάσω από δοκιμαστικό στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και αυτό θα καθορίσει τα επόμενα βήματα της καριέρας μου. Αν πουν ότι είμαι καλός και χρειάζομαι προπόνηση, θα το κάνω, θα τσακιστώ στην προπόνηση», και στη συνέχεια ο Τζαμαϊκανός συμπλήρωσε:

«Έχω άγχος. Συνήθως δεν μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά αυτό είναι διαφορετικό, τώρα μιλάμε για ποδόσφαιρο. Θα μου πάρει λίγο χρόνο να προσαρμοστώ, αλλά μόλις ξεκινήσω να παίζω, θα το συνηθίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ