Ανώτατα όρια μισθών προτείνει ο Φριτς Κέλερ

Ανώτατα όρια μισθών προτείνει ο Φριτς Κέλερ

Ο Φριτς Κέλερ, που είναι επικεφαλής της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (DFB) πρότεινε ανώτατα όρια μισθών για να γίνει πιο βιώσιμο το άθλημα.

Ο επικεφαλής της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (DFB) πρότεινε ανώτατα όρια μισθών, προκειμένου να γίνει πιο βιώσιμο το άθλημα, τονίζοντας ότι η πανδημία του κορονοϊού προσέφερε την ευκαιρία να εφαρμοστούν σημαντικές μεταρρυθμίσεις για το μέλλον.

Η Bundesliga έγινε το περασμένο Σάββατο το πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που επανάρχισε μετά τη διακοπή σε ολόκληρη την «Γηραιά ήπειρο», λόγω της πανδημίας, χάρη σε διεξοδικά τεστ που εφαρμόστηκαν σε παίκτες και προσωπικό. «Πρέπει να φέρουμε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πιο κοντά στους ανθρώπους», δήλωσε ο πρόεδρος του DFB, Φριτς Κέλερ, στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και συνέχισε: «Πρέπει να σκεφτούμε ένα ανώτατο όριο μισθών. Οι προμήθειες των μάνατζερ παικτών και τα τεράστια ποσά μεταγραφών μετατρέπουν όλο και περισσότερο την κοινωνία και την αποξενώνουν από το αγαπημένο μας άθλημα.»

Είπε ότι το γερμανικό ποδόσφαιρο πρέπει να κάνει την «αυτοκριτική του» και η κρίση του COVID-19 «προσφέρει την ευκαιρία να κοιτάξουμε μπροστά και να επανατοποθετήσουμε το ποδόσφαιρο για να το διατηρήσουμε ψηλά για τις μελλοντικές γενιές». «Θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο έχει την ευθύνη να συνεισφέρει … Τα προληπτικά και μεγάλης κλίμακας τεστ θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον περιορισμό του ιού έως ότου αναπτυχθεί ένα εμβόλιο», πρόσθεσε ο Φριτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ