Μπάγερν Μονάχου – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 5-2 (vid)

Μπάγερν Μονάχου – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 5-2 (vid)

Η Μπάγερν διέλυσε στο Μόναχο με 5-2 την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και πάει με το +4 στο μεγάλο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μπάγερν Μονάχου το παιχνίδι με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο Μόναχο, με τους Βαυαρούς του Χανς Φλικ να κερδίζουν πανεύκολα με 5-2 και να αυξάνουν και πάλι τη διαφορά από τη δεύτερη Ντόρτμουντ στους 4 πόντους.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν… στραβοπάτησαν απέναντι στην Αϊντραχτ και την ερχόμενη Τρίτη (26/5) πηγαίνουν με την ψυχολογία στα ύψη, αλλά και με απόσταση ασφαλείας στην Βεστφαλία, για το μεγάλο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ. Ενα ντέρμπι, που αν κερδίσουν οι Βαυαροί θα βρεθούν στο +7 και θα αγκαλιάσουν σφιχτά και το φετινό πρωτάθλημα.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 12’ είχαν δοκάρι με τον Λεβαντόφσκι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα έκαναν το 1-0, με τον Γκορέτσκα να σκοράρει με δυνατό σουτ μετά την ασίστ του Μίλερ. Στο 41’ ο έμπειρος επιθετικός από δημιουργός έγινε εκτελεστής και μετά τη σέντρα του Ντέιβις έκανε το 2-0 για τους Βαυαρούς.

Με τη σέντρα για την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Μπάγερν έκανε το 3-0 με τον Λεβαντόφσκι. Σε εκείνο το σημείο η ομάδα του Φλικ χαλάρωσε και δέχθηκε δύο γκολ από τον Χίντερεγκερ! Στο 51’ ο σέντερ μπακ της Αϊντραχτ με δυνατό βολέ, μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 3-1, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αυστριακός με κεφαλιά μείωσε σε 3-2.

Τα δύο γκολ του Αυστριακού «ξύπνησαν» τους παίκτες της Μπάγερν, με τον Ντέιβιτς στο 61’ να κάνει το 4-2 και να δίνει εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ στους γηπεδούχους, ενώ το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Χίντερεγκερ, ο οποίος όμως αυτή τη φορά σκόραρε σε λάθος εστία.

Οι συνθέσεις:

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ – Παβάρ, Μπόατενγκ (73′ Ερναντές), Αλάμπα, Ντέιβις – Κίμιχ (85′ Κουισάνς), Γκορέτσκα, Κομάν (85′ Ζίρκζι), Μίλερ, Πέρισιτς (64′ Γκνάμπρι) – Λεβαντόφσκι.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Άντι Χίτερ): Τραπ – Τουρέ, Ιλσάνκερ, Χίντερεγκερ, Ντικά (46′ Τσάντλερ) – Ρόντε (71′ Καμάντα), Φερνάντες, Ντα Κόστα (76′ Ντουρμ), Γκατσίνοβιτς (71′ Σο), Κόστιτς – Σίλβα (76′ Ντοστ).

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Παρασκευή 22 Μαΐου
Χέρτα-Ουνιόν Βερολίνου 4-0

Σάββατο 23 Μαΐου

Γκλάντμπαχ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-3
Βόλφσμπουργκ-Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-2
Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 0-1
Πάντερμπορν-Χόφενχαϊμ 1-1
Μπάγερν Μονάχου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 5-2

Κυριακή 23 Μαΐου

Σάλκε-Άουγκσμπουργκ 14:30
Μάιντζ-Λειψία 16:30
Κολωνία-Φορτούνα Ντίσελντορφ 19:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ