Η απάντηση της Ντόρτμουντ στις φήμες περί απομάκρυνσης του Φαβρ

Η απάντηση της Ντόρτμουντ στις φήμες περί απομάκρυνσης του Φαβρ

Ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, εξέφρασε τη στήριξη στο έργο του Ελβετού τεχνικού.

Η χθεσινή (26/5) ήττα της Ντόρτμουντ από τη Μπάγερν, που σε μεγάλο βαθμό στερεί από τους Βεστφαλούς τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ως το τέλος του γερμανικού πρωταθλήματος τον τίτλο, δημιούργησε έντονη φημολογία για το μέλλον του Λουσιάν Φαβρ στον πάγκο της Μπορούσια.

«Απάντηση» στις φήμες αυτές ήρθε να δώσει ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, προσφέροντας στήριξη στο έργο του Ελβετού τεχνικού.

«Προς το παρόν, δεν υπάρχει κανένας λόγος συζήτησης για προπονητή» τόνισε ο διοικητικός ηγέτης της Ντόρτμουντ, δηλώνοντας εξαιρετικά ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος (η Μπορούσια είχε εννέα νίκες σε δέκα ματς μέχρι τη χθεσινή ήττα 1-0 από τους πρωταθλητές). «Ο Λουσιάν ήταν πολύ συγκεντρωμένος τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν δίνει την εντύπωση ενός ανθρώπου που βρίσκεται υπό πίεση» κατέληξε ο Βάτσκε.

Ο 63χρονος Φαβρ ολοκληρώνει τη δεύτερη σεζόν του τριετούς συμβολαίου του με τη Ντόρτμουντ, χωρίς να έχει καταφέρει ακόμη να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Η Μπορούσια αποκλείστηκε φέτος στη φάση των «16» του Champions League από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στο κύπελλο ηττήθηκε στη φάση των «16» από τη Βέρντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ