Δούλεψε για τη Μπάγερν η Χέρτα, 2-2 με τη Λειψία (vid)

Δούλεψε για τη Μπάγερν η Χέρτα, 2-2 με τη Λειψία (vid)

Η Λειψία απέτυχε να πιάσει τη Ντόρτμουντ στη δεύτερη θέση και να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Η Λειψία ήθελε τη νίκη απέναντι στη Χέρτα για να πιάσει τη Ντόρτμουντ στη δεύτερη θέση της Bundesliga, αλλά απέτυχε… Παρότι ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 σε 2-1, δέχτηκε την ισοφάριση λίγο πριν τη λήξη και έμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, διευκολύνοντας και την πρωτοπόρο Μπάγερν να τελειώσει νωρίτερα με την υπόθεση τίτλος…

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7′ με τον Γκρούιτς, ο οποίος βρέθηκε αφύλακτος στη μικρή περιοχή και σκόραρε με πλασέ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 24′, όταν ο Ενκουνκού εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κλότζερμαν με κεφαλιά πέτυχε γκολ.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν για τη Λειψία στο 63′, όταν ο Χάλζτνμπέργκ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Όμως τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σικ διαμόρφωσε το 2-1 με σουτ έξω από την περιοχή.

Η Χέρτα πάλεψε τουλάχιστον για το «Χ» και τα κατάφερε στο 81′. Ο Λούκμαν ανέτρεψε στην περιοχή τον Κούνια και ο Πιόντεκ το εκτέλεσε εύστοχα για να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάστσι, Λάιμερ, Κλόζτερμαν, Ουπαμεκανό, Χάλζτενμπεργκ, Ζάμπιτσερ, Άνταμς, Όλμο (58’ Λούκμαν), Ενκουνκού (66’ Ανχελίνιο), Σικ (79’ Ορμπάν), Βέρνερ (79’ Βολφ)

ΧΕΡΤΑ: Γιαρστάιν, Πέκαρικ, Μπογιατά, Τορουναρίγκα, Πλάτενχαρντ (11’ Μίτελστεντ), Γκρούιτς, Σκιέλμπρεντ (78’ Μάιερ), Λουκεμπάκιο (71’ Ντιλροσούν), Ντάριντα (71’ Πιόντεκ), Κούνια, Ιμπίσεβιτς (78’ Ενγκανκάμ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ