Επιστρέφει στη Ρεάλ ο Χακίμι

Επιστρέφει στη Ρεάλ ο Χακίμι

Μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν ως δανεικός στην Ντόρτμουντ, ο 21χρονος μπακ επιστρέφει στη Ρεάλ.

«Λάβαμε την ενημέρωση πως ο δανεισμός του ολοκληρώνεται στο φινάλε αυτής της σεζόν και πως θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης». Με αυτά τα λόγια ο Αλεχάντρο Καμάνο, ατζέντης του Ασράφ Χακίμι, προανήγγειλε ουσιαστικά την επιστροφή του πελάτη του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Τις δύο τελευταίες σεζόν, ο 21χρονος Χακίμι αγωνίζεται στην Μπορούσια Ντόρτμουντ με τη μορφή δανεισμού από τη «βασίλισσα της Ευρώπης». Δανεισμός που τον βοήθησε πολύ να βελτιώσει το παιχνίδι του και να αποκτήσει εμπειρίες στο υψηλότερο επίπεδο, σύμφωνα με τον Καμάνο. «Η Ντόρτμουντ, με την πίεση και την ατμόσφαιρα που υπάρχει στο γήπεδο, αποδείχθηκε η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον Ασράφ. Έδειξε ότι μπορεί να σταθεί απέναντι στους κορυφαίους και είναι έτοιμος να επιστρέψει», προσέθεσε ο Καμάνο στο ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Madrid».

Με τη φανέλα της Ντόρτμουντ ο Χακίμι έχει πραγματοποιήσει ήδη 68 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 11 γκολ και μοιράζοντας 17 ασίστ. Δίκαια θεωρείται ένας από τους πιο επιθετικογενείς πλάγιους μπακ στον κόσμο. Στο «Μπερναμπέου», πάντως, θα πρέπει να ανταγωνιστεί τόσο τον Ντάνι Καρβαχάλ, όσο και τον Άλβαρο Οντριοθόλα του οποίου – επίσης – ολοκληρώνεται ο δανεισμός στην Μπάγερν Μονάχου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ