Σάλκε: Απλά η χειρότερη ομάδα της Ευρώπης (vids)

Σάλκε: Απλά η χειρότερη ομάδα της Ευρώπης (vids)

Οι Βασιλικοί Μπλε βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Εχουν να κερδίσουν από τις 17/1 και στα τελευταία 11 ματς έχουν απολογισμό 7 ήττες και 4 ισοπαλίες με 3-25 γκολ!

Τέσσερις αγωνιστικές, τέσσερις συνεχόμενες ήττες. 10 γκολ παθητικό και μόλις 1 γκολ στο ενεργητικό της. Αυτός είναι ο απολογισμός της Σάλκε μετά την επανέναρξη της Bundesliga, με την ομάδα του Ντειβιντ Βαγκνερ να βρίσκεται πλέον στη 10η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 37 πόντους.

Το ευρωπαϊκό όνειρο αρχίζει να «σβήνει» για τους Βεστφαλούς, που απέχουν πλέον 5 πόντους την 6η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Η εικόνα της ομάδας μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι απογοητευτική, αλλά η κατάσταση της Σάλκε δεν οφείλεται στη δίμηνη διακοπή της Bundesliga, αφού και πριν το lockdown που υπήρξε λόγω του κορωνοϊού, οι εμφανίσεις της ήταν το ίδιο τραγικές.

Η Σάλκε σε 29 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα έχει απολογισμό 9 νίκες, 10 ισοπαλίες και 10 ήττες. Η τελευταία νίκη για τους Βασιλικούς Μπλε ήταν τον περασμένο Ιανουάριο και πιο συγκεκριμένα στις 17, όταν υποδέχθηκαν την Γκλάντμπαχ και είχαν επικρατήσει με 2-0.

Από τότε έχουν δώσει 11 ματς, στα οποία έχουν απολογισμό 7 ήττες και 4 ισοπαλίες με γκολ 3-25! Εχουν βάλει τρία γκολ σε 11 παιχνίδια και έχουν δεχθεί 25, με την άμυνα της Σάλκε να θυμίζει ελβετικό τυρί!

Η ομάδα του Ντέιβιντ Βάγκνερ δέχεται 2.2 γκολ ανά ματς στους τελευταίους 11 αγώνες. Μια σειρά από παιχνίδια, στα οποία έχει γνωρίσει συντριβές από Ντόρτμουντ, Αουγκσμπουργκ, Λειψία, Κολωνία και Μπάγερν Μονάχου. Από Λειψία και Μπάγερν έφαγε από 5 γκολ, τέσσερα από την Ντόρτμουντ και από τρία γκολ από τις Κολωνία και Αουγκσμπουργκ.

Είναι η χαρά κάθε αντιπάλου, ενώ στα επόμενα πέντε παιχνίδια έχει να παίξει εκτός έδρας με Ουνιόν, Αϊντραχτ και Φράιμπουργκ και εντός έδρας με Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Σάλκε στα τελευταία 11 παιχνίδια:

Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε 5-0
Χέρτα – Σάλκε 0-0
Σάλκε – Πάντεμπορν 1-1
Μάιντς – Σάλκε 0-0
Σάλκε – Λειψία 0-5
Κολωνία – Σάλκε 3-0
Σάλκε – Χοφενχάιμ 1-1

– Επανενάρξη Bundesliga –
Ντόρτμουντ – Σάλκε 4-0
Σάλκε – Αουγκσμπουργκ 0-3
Φορτούνα – Σάλκε 2-1
Σάλκε – Βέρντερ Βρέμης 0-1

Δείτε σε βίντεο μερικά από τα παιχνίδια της Σάλκε:

Ντόρτμουντ – Σάλκε 4-0

Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε 5-0

Σάλκε – Λειψία 0-5

Σάλκε – Αουγκσμπουργκ 0-3

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ