Πάντερμπορν – Ντόρτμουντ 1-6

Πάντερμπορν – Ντόρτμουντ 1-6

Το ημίχρονο τελείωσε 0-0, αλλά στο δεύτερο είχαμε καταιγισμό ποδοσφαίρου. Εφτά γκολ και μια εντυπωσιακή Ντόρτμουντ να σκορπά με το τελικό 6-1 την Πάντερμπορν.

Η ήττα από την Μπάγερν της στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος, αλλά η Ντόρτμουντ επανήλθε μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι και αυτή που την… πλήρωσε ήταν η Πάντερμπορν. Σε ένα ματς που το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά της χρονιάς, αφού σημειώθηκαν εφτά γκολ, οι Βεστφαλοί επιβλήθηκαν με το εντυπωσιακό 6-1 εκτός έδρας, δίνοντας… σόου στο δεύτερο 45λεπτο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Τζέιντον Σάντσο, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός μετά την επάνοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και σημείωσε τρία τέρματα, φτάνοντας πλέον στη σεζόν τα 17 γκολ και τις 16 ασίστ!

Κι αν το πρώτο μέρος δεν είχε να προσφέρει πολλά, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πανδαισία ποδοσφαίρου και χορό από γκολ. Στο 54′ ο Αζάρ άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Σάντσο στο 57′ να κάνει το 0-2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι στο ματς με πέναλτι του Χινεμάιερ στο 72′, αλλά μάλλον… εκνεύρισαν την Ντόρτμουντ που πέτυχε τέσσερα γκολ σε 15 λεπτά.

Σάντσο στο 74′, Χακίμι στο 85′, Σμέλτσερ στο 89′ και Σάντσο στο 91′ διαμόρφωσαν το τελικό, όσο και εντυπωσιακό, Πάντερμπορν – Ντόρτμουντ 1-6.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ