Τσαν: «Καλό παιδί ο Σάντσο αλλά πρέπει να δεχθεί καθοδήγηση»

Τσαν: «Καλό παιδί ο Σάντσο αλλά πρέπει να δεχθεί καθοδήγηση»

Ο Εμρέ Τσαν αναφέρθηκε στην απερισκεψία του Τζέιντον Σάντσο να πάει για κούρεμα χωρίς να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και τόνισε πως θα πρέπει να έχει μεγαλύτερη πειθαρχία σε ορισμένα πράγματα.

Αρκετά σχόλια στον γερμανικό Τύπο, προκάλεσε η φωτογραφία του Τζέϊντον Σάντσο, που απεικονίζει τον νεαρό επιθετικό της Ντόρτμουντ, να κουρεύεται χωρίς να φορά προστατευτική μάσκα, ούτε αυτός, ούτε ο κομμωτής του.

Λίγο μετά το τέλος του νικηφόρου (1-0) αγώνα με την Χέρτα Βερολίνου, ο συμπαίκτης του, Εμρέ Τσαν, τοποθετήθηκε μετά από σχετική ερώτηση στο «Sky Germany».

«Ο Τζέϊντον πρέπει να δεχθεί καθοδήγηση. Είναι καλό παιδί και είναι αλήθεια ότι τα πηγαίνω καλά μαζί του έξω από το γήπεδο. Όλοι χρειάζονται κομμωτήριο. Στο μέλλον, δεν θα πρέπει πλέον να επιτρέπει στον εαυτό του να κάνει τέτοια λάθη, γιατί εμείς, ως ομάδα, είμαστε υπεύθυνοι για αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός διεθνής άσος και πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε ότι πρέπει να είναι πιο πειθαρχημένος για ορισμένα πράγματα, το ξέρει και ο ίδιος. Δεν νομίζω ότι το κάνει αυτό για να κάνει σκάνδαλο. Ίσως δεν το ξέρει, ίσως εμπιστεύεται πάρα πολλούς άλλους ανθρώπους για ορισμένα πράγματα. Το περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ