Χάνς Φλικ: «Πρώτο μας μέλημα να γίνουμε πρωταθλητές»

Χάνς Φλικ: «Πρώτο μας μέλημα να γίνουμε πρωταθλητές»

Καλά τα ρεκόρ, αλλά μεγαλύτερη σημασία για την Μπάγιερν Μονάχου είναι το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον προπονητή της, Χάνσι Φλικ.

Οι Βαυαροί μετά και από την επικράτηση τους με 4-2 εκτός έδρας επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, το Σάββατο (6/6), έφτασαν τους 70 βαθμούς αφήνοντας πίσω την δεύτερη Ντόρτμουντ, με διαφορά 7 βαθμών. Με 4 αγωνιστικές να απομένουν η ομάδα τους Μονάχου έφτασε τα 90 γκολ και πάει να σπάσει ένα στοιχειωμένο ρεκόρ στην Bundesliga από τη σεζόν 1971-1972.

 

Τη χρονιά εκείνη εκτός από την κατάκτηση της «Σαλατιέρας», η Μπάγιερν κατάφερε και σκόραρε 101 γκολ, επίτευγμα το οποίο καμία ομάδα δεν κατάφερε ούτε καν να πλησιάσει, πόσο μάλλον να το υπερκεράσει.

Παρόλα αυτά, ο Χάνς Φλικ επισήμανε ότι βασικότερο για την ομάδα του είναι η κατάκτηση του 29ου πρωταθλήματος : «Το πρώτο πράγμα που θέλουμε είναι να γίνουμε πρωταθλητής. Όλα τα άλλα είναι αξεσουάρ. Θα ήταν απλά καλό να σπάσουμε το ρεκόρ».

 

Η φετινή ομάδα των πρωταθλητών Γερμανίας, φαίνεται ότι έχει φτάσει πολύ κοντά στο να καταφέρει αυτό το ρεκόρ, αφού χρειάζεται 12 γκολ στις τελευταίες 4 αγωνιστικές και με δεδομένο ότι έχει απόσταση ασφαλείας από τους διώχτες της, το μόνο που έχει να κάνει είναι να επικεντρωθεί σε αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ