Κουνάει… σεντόνι η Λεβερκούζεν!

Κουνάει… σεντόνι η Λεβερκούζεν!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν πήρε «χρυσή» ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Σάλκε και ανέβηκε στην 4η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος.

Βαθμό… χρυσάφι κατάφερε να αποσπάσει η Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Γκελζενκίρχεν, για την 31η αγωνιστική της Bundesliga. Η ομάδα του Πέτερ Μποζ διασταύρωσε τα ξίφη της με την Σάλκε, με τους δυο συλλόγους να αναδεικνύονται ισόπαλοι με σκορ 1-1. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Λεβερκούζεν σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας, στο +1 από την 5η Γκλάντμπαχ και πλέον κουνάει… σεντόνι.

Από την άλλη, η  Σάλκε έδωσε συνέχεια στο απίστευτο αρνητικό της σερί, καθώς έχει να πάρει το τρίποντο εδώ και 13 αγώνες. Η ομάδα του Ντέιβιντ Βάγκνερ δεν κερδίζει ούτε με… αίτηση και βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης με 39 πόντους.

Οι «Βασιλικοί μπλε» ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στην αναμέτρηση, με τον Καλιγκιούρι να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-0 στο 51’, και να φτάνει τα 14 εύστοχα πέναλτι σε 16 εκτελέσεις στην καριέρα του στη Bundesliga! Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε για πολύ, με την Λεβερκούζεν να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 81′, με τον Μιράντα να στέλνει άθελά του την μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ