Φαβρ: «Αβέβαιο το μέλλον για Σάντσο και Χακίμι»

Φαβρ: «Αβέβαιο το μέλλον για Σάντσο και Χακίμι»

Ο Λουσιάν Φαβρ μίλησε για το μέλλον των Σάντσο και Χακίμι.

Δύο αποχωρήσεις που αναμένεται να… πονέσουν την Ντόρτμουντ είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν με τη λήξη της σεζόν. Ο λόγος για τον Άγγλο μεσοεπιθετικό, Τζέιντον Σάντσο και για τον Μαροκινό δεξιό μπακ, Ασράχ Χακίμι.

Ο Σάντσο είναι περιζήτητος έπειτα από την καταπληκτική σεζόν που έχει κάνει, στην οποία με τα γκολ του και τις ασίστ του κάνει τη διαφορά, ενώ ο Χακίμι είναι πιθανό να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον έχει παραχωρήσει δανεικό στους Βετσφαλούς.

Ο Λουσιάν Φαβρ μίλησε για τις δύο περιπτώσεις, ωστόσο θα πρέπει να τονίσουμε πως αβέβαιο είναι το μέλλον και του ίδιου του προπονητή της Ντόρτμουντ στον σύλλογο.

«Θα δούμε μετά την ολοκλήρωση της σεζόν. Φυσικά, υπάρχουν παίκτες που θα φύγουν. Θέλω οι παίκτες να παραμείνουν, αλλά η αποχώρηση ορισμένων είναι πιθανή. Το μέλλον των Χακίμι και Σάντσο είναι αβέβαιο. Φυσικά, θα μπορούσαν να μείνουν μαζί μας, κάτι που θα ήταν υπέροχο για εμένα. Αλλά θα δούμε τι θα κάνουμε, στην άμυνα, στην μεσαία γραμμή ή στην επίθεση. Και ειδικά στις πτέρυγες», τόνισε ο Ελβετός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ