Ρουμενίγκε για Παρί: «Δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα σε κόκκινο χαλί»

Ρουμενίγκε για Παρί: «Δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα σε κόκκινο χαλί»

Ο ισχυρός άνδρας της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξαπέλυσε βολές προς την πλευρά της Παρί Σεν Ζερμέν.

Για ακόμη μια χρονιά, η Μπάγερν Μονάχου έκανε… παρέλαση στο γερμανικό πρωτάθλημα, κατακτώντας χθες (16/6) τον 8ο συνεχόμενο της τίτλο, έπειτα την εκτός έδρας νίκη επί της Βέρντερ Βρέμης.

Οι Βαυαροί δεν επηρεάστηκαν από την μεγάλη διακοπή, φέρνοντας ξανά το πρωτάθλημα στο Μόναχο. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πετώντας σπόντες προς το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν. Συγκεκριμένα, τόνισε πως η ομάδα του δεν πήρε τον τίτλο σε κόκκινο χαλί, όπως στην Γαλλία.

«Τον φθινόπωρο ήμασταν εφτά βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση και, από τότε, πετυχαίνουμε μόνο νίκες. Και, παρ’ ότι πήραμε το πρωτάθλημα σε ένα άδειο γήπεδο, μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε τον τίτλο στον αγωνιστικό χώρο και όχι σε ένα κόκκινο χαλί, όπως συνέβη στην Γαλλία. Για εμένα, αυτό είναι ένα δράμα», δήλωσε ο Ρουμενίγκε. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ