Σάλκε: Μαρτυρική σεζόν, τραγικό φινάλε (vid)

Σάλκε: Μαρτυρική σεζόν, τραγικό φινάλε (vid)

Μία από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία της έκανε η Σάλκε, που τερμάτισε στην 12η θέση – Χωρίς νίκη από τον Ιανουάριο, 10 ήττες και 6 ισοπαλίες στα τελευταία 16 ματς.

«Ευτυχώς, τελείωσε το μαρτύριο»!

Κάπως έτσι θα αντιμετώπισαν ο προπονητής, οι παίκτες, η διοίκηση και οι φίλαθλοι της Σάλκε την ολοκλήρωση της φετινής Μπουντεσλίγκα.

Οι Βασιλικοί Μπλε έκαναν μια από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία τους και τελείωσαν το πρωτάθλημα, έχοντας 10 ήττες στα τελευταία 16 παιχνίδια!

Η ομάδα του Ντέιβιντ Βάγκνερ μάλιστα σε αυτό το διάστημα γνώρισε διασυρμούς από τις Βόλφσμπουργκ (4-1), Ντόρτμουντ (4-0), Κολωνία (3-0), Λειψία (5-0) και Μπάγερν Μονάχου (5-0), ενώ σήμερα δέχθηκε άλλη μια «σφαλιάρα», αυτή τη φορά από την Φράιμπουργκ (4-0).

Τελευταία νίκη της Σάλκε ήταν τον περασμένο Ιανουάριο και συγκεκριμένα στις 17 του μηνός, όταν υποδέχθηκε την Γκλάντμπαχ στην «Βέλτινς Αρενα» και επικράτησε με 2-0. Από τότε έδωσε 16 αγώνες στην Μπουντεσλίγκα, με απολογισμό 10 ήττες και 6 ισοπαλίες.

Σε αυτά τα 16 ματς δέχθηκε συνολικά 37 γκολ, ενώ αντίθετα σκόραρε μόλις 7. Από την επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα (16/5) και το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ (4-0), η Σάλκε έδωσε 9 παιχνίδια, έχοντας 7 ήττες και μόλις δύο ισοπαλίες, ενώ τα γκολ ήταν 5-22!

Χαρακτηριστικό στοιχείο της τραγικής χρονιάς που έκανε το συγκρότημα του Ντέιβιντ Βάγκνερ είναι ότι δεν κατάφερε να φτάσει σε διψήφιο αριθμό νικών. Πήρε μόλις 9 τρίποντα σε 34 παιχνίδια, ενώ παράλληλα είχε 12 ισοπαλίες και 13 ήττες. Ενας απολογισμός, που την έφερε στην 12η θέση με 39 πόντους, ενώ αν είχε λίγες ακόμα αγωνιστικές το πρωτάθλημα θα κινδύνευε ακόμα και με υποβιβασμό…

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Σάλκε στα τελευταία 16 παιχνίδια:

Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε 5-0

Χέρτα – Σάλκε 0-0
Σάλκε – Πάντεμπορν 1-1
Μάιντς – Σάλκε 0-0
Σάλκε – Λειψία 0-5

Κολωνία – Σάλκε 3-0
Σάλκε – Χοφενχάιμ 1-1

– Επανενάρξη Bundesliga –
Ντόρτμουντ – Σάλκε 4-0

Σάλκε – Αουγκσμπουργκ 0-3

Φορτούνα – Σάλκε 2-1

Σάλκε – Βέρντερ Βρέμης 0-1
Ουνιόν Βερολίνου – Σάλκε 1-1
Σάλκε – Λεβερκούζεν 1-1
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Σάλκε 2-1
Σάλκε – Βόλφσμπουργκ 1-4

Φράιμπουργκ – Σάλκε 4-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ