Σάντσο: Αποχαιρέτησε τον Χακίμι (pic)

Σάντσο: Αποχαιρέτησε τον Χακίμι (pic)

O Ασράφ Χακίμι αποτελεί παρελθόν από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και ο Τζέιντον Σάντσο αποφάσισε να τον αποχαιρέτησε μέσω του instagram.

Ο Ασράφ Χακίμι αναμένεται να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης αφού η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να τον διατηρήσει στο ρόστερ. Μάλιστα, αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο νεαρός μπακ βρίσκεται αρκετά κοντά στην Ίντερ, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο.

Ωστόσο, η αποχώρησή του από την Βεστφαλία θεωρείται σίγουρη, με αποτέλεσμα, ο Τζέιντον Σάντσο να αποχαιρετήσει τον συμπαίχτη του, με τον οποίο μοιράστηκαν αρκετές φορές την δεξιά πλευρά των Γερμανών. Με μήνυμα του, στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram, ο νεαρός Άγγλος εξτρέμ είπε ότι θα του λείψει ο Χακίμι ενώ του ευχήθηκε καλή συνέχεια.

Ο Μαροκινός μπακ έκανε μία γεμάτη χρονιά στην Μπουντεσλίγκα, αφού αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια, με απολογισμό εννιά γκολ και δέκα ασίστ. Ο δανεισμός του λήγει στις 30 Ιουνίου και το ποσό που θέλει να δει η Ρεάλ Μαδρίτης για να τον παραχωρήσει, είναι κοντά στα 40 εκ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ