«Κληρώνει» για τους «8» σε Champions League και Europa League

«Κληρώνει» για τους «8» σε Champions League και Europa League

Σήμερα στις 13.00 (ώρα Ελλάδος) για το Champions League και 14.00 για το Europa θα γίνουν γνωστά όλα τα ζευγάρια μέχρι και τον τελικό, με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει αντιπάλους εφόσον αποκλείσει τη Γουλβς.

Η UEFA κληρώνει στη Νιόν σήμερα το μεσημέρι (13:00) για την τελική φάση σε Champions League και Europa League, με τον Ολυμπιακό να είναι άμεσος ενδιαφερόμενος, εφόσον πάρει την πρόκριση επί της Γουλβς.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Νιόν για τις κληρώσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπου θα γίνει γνωστός ο δρόμος μέχρι και τον τελικό.

Όσον αφορά το Champions League, η Αταλάντα, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Λειψία και η Παρί Σεν Ζερμέν έχουν προκριθεί ήδη στους «8», ενώ απομένουν οι νικητές από τα υπόλοιπα ζευγάρια όπου θα γίνουν οι εξής αναμετρήσεις στις 7 και 8 Αυγούστου κανονικά στις έδρες των ομάδων: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης (2-1), Γιουβέντους-Λιόν (0-1), Μπαρτσελόνα-Νάπολι (1-1), Μπάγερν Μονάχου-Τσέλσι (3-0). Οι τέσσερις που θα προκριθούν μαζί με αυτές που έχουν ήδη περάσει θα μάθουν ποιους θα συναντήσουν από τα προημιτελικά μέχρι και τον τελικό.

Στο Europa League είναι παρόμοια η κατάσταση με καμια ομάδα μέχρι σήμερα να μην έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της. Οι ρεβάνς θα γίνουν 5-6 Αυγούστου με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στο Μολινό απέναντι στη Γουλβς στον επαναληπτικό του 1-1 στο Καραϊσκάκη. Πέρα από το ματς των ερυθρόλευκων, θα γίνουν κανονικά ρεβάνς και στα ζευγάρια Σακχτάρ-Βόλσφμπουργκ (2-1), Λεβερκούζεν-Ρέιντζερς (3-1), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-LASK Λιντς (5-0), Βασιλεία-Άιντραψτ Φρ. (3-0), Κοπενχάγη-Μπασακσεχίρ (0-1).

Στα ζευγάρια Ίντερ-Χετάφε και Σεβίλλη-Ρόμα δεν έγιναν οι πρώτοι αγώνες και τώρα η πρόκριση θα κριθεί σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στην Γερμανία. Το Final 8 του Champions League θα γίνει στην Λισαβόνα όπου οι προημιτελικοί θα γίνουν 12-13 Αυγούστου, οι ημιτελικοί 18-19 Αυγούστου και ο τελικός στις 23 Αυγούστου. Το Final-8 του Europa League θα γίνει στην Γερμανία σε τέσσερα γήπεδα, στην MSV Αρένα της Ντούισμπουργκ, στην Ντίσελντολφ Αρένα, στη AufSchalke Αρένα, ενώ ο τελικός θα γίνει στην Κολωνία. Οι προημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 10-11 Αυγούστου, οι ημιτελικοί στις 16.17 Αυγούστου και ο τελικός στις 21 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ